söndag 29 november 2009

Dopkort


Den här helgen har varit näst intill pysselfri. Jag har köpt julklappar, gått tomteparad med barnen och adventspyntat. Ett litet dopkort till pojkvännens systerdotter hann jag med iallafall. Pappret kommer från BG och stämpeln från Magnolia.

söndag 22 november 2009

Beställningskort


Dagens pyssel blev ett kort till Roger 40 år. Papper från MME (favoritmärket)och stämpel från hänglar. Alla kanter är inkade med Color box Fluid chalk inkpad chestnut roan och dark brown. Blommor och brads från Stellas.se. Band från Panduro. Stämpelmotivet är färglagd med promarkers.

torsdag 19 november 2009

små rosor och astrar


Jag har gjort de här små rosorna och astrarna efter beskrivningen på den här sidan
http://marie.robe.nu/portfolio.lasso?sida=blandade&id=1778&action=refresh#toppen
Jag stansade sedan ut små gröna stjärnor som jag vek upp flikarna på och satte dem underst på blommorna. Jag gjorde även små knoppar på samma sätt av en utstansad blomma.

Post it-hållareJag har gjort en post it-hållare efter beskrivningen på http://gurkiss.com/scrapbooking/. Det är ett jättebra julklappstips.

Julkortstävling

Hej alla pysselvänner. Nu har alla bidrag till julkortstävlingen kommit ut i filipstadspysselbloggen. Snälla, gå in och rösta. Du som röstar har chansen att vinna godis! Om inte korten kommer fram direkt, titta under Kategorier, Allmänt så hittar du dem.
http://filipstadspyssel.blogg.se/

onsdag 18 november 2009

Pysselgrejer på ingång

Härliga tider! Stansar, Magnoliastämplar och en sändning från Inky wings på ingång. Det ska bli så skoj med nya grejer. Det blir liksom lite nystart varje gång man köper nya stämplar eller nya papper. Ser särskilt fram emot Greeting farms Laurie skunk, den är så söt.

tisdag 17 november 2009

Söndagsträff

På söndag är det dags igen för pysselträff. Det står inget i filipstadspysselbloggen än så jag vet inte om det är några som kan komma. Hoppas att träffen blir av för jag tror att det är årets sista och att jag hinner bli frisk från febern. Denna gången är inget särskilt tema bestämt. Hoppas att alla fina julkort kommer ut i bloggen också så att omröstningen kommer igång.

lördag 14 november 2009

Kolla in julkaledern på http://www.magdasscrapbooking.se/ där kan du dela med dig av dina jul och vintertips

fredag 13 november 2009

Julkort till temautmaning


Så blev det lite pyssel idag iallafall. Det här julkortet har jag gjort till Svensk scrapbookings temautmaning. Stämpeln är från Magnolia, den är en av mina favoriter.

Martha Stewart

Jag är så glad idag. Det är två Martha Stewartpunchar på ingående, en snöflinga och en grankvist. De kommer att bli jättebra till julkorten.

söndag 8 november 2009

Stora blå ögon


Det här kortet är så underbart sött att jag var tvungen att scrappa det.

fredag 6 november 2009

Inspirerad av Lilo


I Stellas lilla blogg finns en tävling där man ska skapa en LO med inspiration av två LO som Lilo har gjort. Jag inspirerades av hennes tema med barn och djur, så här blev min LO. Jag har även tagit närblider på en del detaljer på min LO som annars är svåra att se. Jag har använt en Edge scraper för att få ett lite ruffigt utseende på kanterna. Änglavingarna är gjorda av en ituklippt fjäril från Panduro. Papper; Basic grey och MME Tres jolie. Bokstäver; Qk Ginger.

torsdag 5 november 2009

Pysselsugen

Jag håller på att skola in min son på förskolan och det går kanonbra. Om allt går enligt planerna får jag en liten barnfri stund idag och då blir det pyssel. I Magnolia INK MAGAZINE fanns en skissutmaning som jag tänkte knåpa ihop ett bidrag till.

söndag 1 november 2009

Scrapträff
Idag var det dags för scrapgänget att träffas. Vi var hela 15 stycken. Rekord! Några gjorde kort och några LO. Jag färdigställde två enkla LO, här är resultatet. Nu ska jag kasta mig över nyinköpta Magnolia INK MAGAZIN.