torsdag 31 december 2009

Grattiskort


Jag avslutar det här året med ett grattiskort. Som ni kanske har listat ut vid det här laget är blått en av mina favorit scrapfärger. Kortet är till en löpartjej så jag tyckte att den här hänglarstämpeln passade bra.

Gott nytt år önskar jag mina bloggläsare!

tisdag 29 december 2009

Dagens Lo


Här kommer en Lo som jag har skapat till Stellas bloggtävling.

måndag 28 december 2009

Vinteralster



Här har jag scrapliftat två ideér som jag hittade på Quickutz hemsida. Det var roligt att få göra något annat än julkort. Kvalitén på mina foton är dålig, jag ber om ursäkt.

lördag 26 december 2009

Nyförvärv


Senaste pysselinköpet är några dies som jag har köpt på kutzingloppisen.

onsdag 23 december 2009

Från mig till er

God jul alla goa vänner! Må julklapparna innehålla massor av nya pysselgrejer.

måndag 21 december 2009

Julkort med hundtema


Ni får ursäkta de dåliga fotona. Här har jag gjort ett julkort till en hundälskande kollega. Den söta hundstämpeln kommer från Sweetish sister och snöflingorna från Magnolia.

tisdag 15 december 2009

Julkort


Här har jag försökt att göra ett julkort som skiljer sig från mina övriga. Alla dekorationer är gjorda av diecuts. Papper från Inkido.

fredag 11 december 2009

Bloggvinst


Jag hade turen att vinna ett dekokit när jag svarade på frågor i Stellas lilla blogg. Idag damp vinsten ner i brevlådan.

onsdag 9 december 2009

Pysselshopping

Idag har jag varit på Mazzarin i Kristinehamn och shoppat. Det blev ett gäng cardstock i olika färger, det kan man aldrig få för mycket av. Några mönstrade papper blev det också bla a från Maja design, de är så fina. Ner i påsen slank också stickles till syrran, en snöflinge-die och gluedots. I brevlådan hemma fanns också ett paket med lite av varje bla glimmermist och två spellbinders. Det här kommer att bli en rolig kväll!

lördag 5 december 2009


Ytterligare ett julkort...

Dagens pyssel blev ett julkort. Jag har använt stämplar från Magnolia. Motiven är färglagda med Promarkers. Papper från Creative club. Vanligtvis använder jag mig av en mildare färgskala men ibland är det kul att pröva något annat.Enriset är utstansat med en Martha Stewart punch.

fredag 4 december 2009

Äntligen!

Nu är den äntligen här...min nya kompis, Epic six. Jag beställde den från Pema cc. Priset var helt ok och leveranstiden också. Ta en titt på deras hemsida.
Jag verkar ha turen på min sida också för jag vann i Stellas bloggtävling, tjohoooo! Ser fram emot att få vinsten.

tisdag 1 december 2009

Scrapbruket är en av mina favoritshoppar, där finns bla Martha Stewartpunchar. De har bra service och levererar snabbt. Se mina favoritsidor för länk dit.