onsdag 24 februari 2010

Vinter LO


Idag blev det en LO. Jag älskar att scrappa vinterlayouter. Blått och vitt finns bland mina favoritfärger. Det mönstrade pappret är från Panduro, dock inköpt för länge sedan. Undrar om jag är tårtpappermissbrukare??? Jag tycker mig börja se ett visst mönster, ha ha.

Tusen tack!!!!

Tusen tack för alla goa kommentarer i min blogg. Ni skriver så fina ord. Jag blir varm i hjärtat! Kram på er

Ny platta

Oj, jag glömde berätta.... Igår fick jag en ny platta till min Epic six. Den var i något slags gummimaterial, den gamla var plexiglas. Jag har testat och den funkade fint! Tusen tack Quickutz för att ni är så tillmötesgående och serviceinriktade.

tisdag 23 februari 2010

Liten gå-bort-present


Här har jag knåpat ihop en liten ask som jag har tänkt att ha som gå-bort-present. Asken kommer från ett månadspaket från Creative club och jag har dekorerat den med ett glimmermistsprayat tårtpapper, rosor och pearlmaker. Stämpeln är från hänglar och den är färglagd med promarker.Under tårtpappret sitter ett spetsband men det syns inte framifrån.

söndag 21 februari 2010

Längtan till våren


Idag har det inte hunnits med något pyssel men massor av snöskottning. Det är vackert med all snö men nu kan det faktiskt räcka. Jag längtar till våren och knopparna i trädgården. Det ska bli riktigt härligt att rensa ogräs igen. Jag tycker om blommor, inne i kruka såväl som i rabatten. I mitt fönster blommar den här vackra orkidéen.

torsdag 18 februari 2010

Snabbkort


Idag blev det ett snabbgjort kort mest för att testa förläggning av en ny Sarah Kay stämpel, min första. Jag har använt ett mönsterpapper med text som jag även har stämplat lite svirlar på som bakgrund.

onsdag 17 februari 2010

Min snöängel


Idag har jag scrappat ett favoritfoto. Det underbara pappret Vinterdag från serien Julefryd design: Vibeke Spigseth scrappade sig nästan själv. Jag valde att ha få dekorationer med på Lo:n för att inte dölja för mycket av pappret. Rosorna har jag gjort själv för det saknades blå i samlingen. Journalingen är gömd bakom fotot.

lördag 13 februari 2010

Creativicas bloggtävling


I Creativicas Blogg hittade jag en Alla hjärtans dags-tävling. Ett kort med huvudsakligen lila-rosa färg och utan stämplade motiv skulle skapas. En riktig utmaning för mig som älskar blått och grönt. Jag fick klura ordentligt och så här blev resultatet. Länk till deras blogg finns bland mina favoritsidor.

torsdag 11 februari 2010

Sanna 4 år


Snart fyller min söta systerdotter 4 år. Till henne har jag gjort ett riktigt glittrigt kort, vad passar bättre till en liten prinsessa.

onsdag 10 februari 2010

Bidrag till Ljuva änglars kortutmaningI Ljuva änglars blogg hittade jag en kortutmaning. Det fanns en skiss att följa för att göra ett kort med Alla hjärtans dagstema. Så här blev mitt bidrag. Jag har använt papper från Maja design (de är så fina att det nästan gör ont att skära sönder dem). Motivstämpeln är från hänglar. På rosorna har jag använt chalk och glimmermist. Jag har färglagt med promarkerpennor. Länk till Ljuva änglars blogg finns bland mina favoritsidor.

tisdag 9 februari 2010

Födelsedagskort


Flera av mina nära och kära fyller år i februari. Dags att sätta igång korttillverkningen. Så här blev det första födelsedagskortet.

Quickutz är bäst på service!

Under helgen sprack plexiglasplattan till min Epic six, trist. Jag har bara haft den sedan december och vänt den efter varje stansning. Det har knäppt till i den varje gång jag har stansat så jag var rädd att detta skulle hända. Jag började leta efter ersättningsplatta men detta var inte så enkelt insåg jag. På de ställen jag hittade en platta var den slutsåld. Jag mailade Quickutz och berättade om mitt problem. Dagen efter fick jag svar och de bad mig skicka adressen och serienummer för att de skulle kunna skicka en ny platta. Det kallar jag service!!! Tio stjärnor till Quickutz.

onsdag 3 februari 2010

Smågodis


Idag var jag och hämtade en liten leverans från Scrapbruket. Jag hoppas att jag hinner inviga MS stansen snart. Några nya dies fanns bland grejerna, de kostade endast 25 kr styck. Bilden är tyvärr suddig...igen.

måndag 1 februari 2010

Kort till älsklingen


Här har jag försökt pyssla ihop ett kort till älsklingen som han ska få på Alla hjärtans dag. Det mönstrade pappret är från MME Tres jolie. Jag har använt en hel del glimmermist och pearlmaker. Motivstämpeln är från Magnolia och textstämpeln har jag ropat in på Tradera.