fredag 30 april 2010

The Greeting farm motiv


Jag tycker att de är så söta TGF-stämplarna. Det är finfin rea på Scrapy land och jag är sugen på att slänga iväg en order. Vad sägs om TGF stämplar för dryga 40 kr styck? Jag gör nästan alltid kort i pastellfärger men här blev det iaf lite mer färg.

Maskexperiment


Här har jag för första gången försökt mig på att maska ihop två Magnolia stämplar. Varför har jag väntat så länge på att testa det. Det var ju kul! Motivet är färglagt med promarker som vanligt. Papper från ljuvliga Maja design. De flesta av blommorna kommer från Wildorchid crafts, en suverän nätshop med bra priser även inklusive frakten från GB. Kolla in den! Blommorna har blivit sprayade med glimmermist och fått lite extra glitter i form av stickles. Den lilla Magnoliastämpeln som sitter på bannern har jag hittat i privatannonserna på Svensk scrapbookings forum, tusen tack Sofie som sålde den. Den har jag velat ha länge!

onsdag 28 april 2010

Grattiskort


Usch känns som om vab-dagarna duggar tätt här hemma. Den här veckan är jag hemma pga magsjuka. Inte ens jag klarade mig, usch och fy. Idag har jag gjort ett kort med sjömanstema. Pappret med båtarna kommer från Panduro. Sjömannen är en äldre hänglarstämpel.

tisdag 20 april 2010

Ett livstecken


Här kommer ett livstecken från mig... Det har varit dåligt med pysslandet ett tag. Jag har en inflammation i axeln som gör jätteont. Jag orkar inte sitta still vid ett bord utan föredrar att promenera för att glömma bort värken ett tag. Förhoppningsvis går det över snart. Idag trotsade jag värken och gjorde ett enkelt kort till en kille. Jag har använt en edgescraper på alla kanter. Stämpeln är från hänglar och färglagd med Promarkers. Papper av okänt ursprung.

torsdag 8 april 2010

Jippie!!!!!!!!!!!!

Tjiho....jag vann i Inkidos bloggtävling....superfint candy. Jag är så glad. Den bloggen är ljuvlig att följa. Det finns så mycket fina alster att titta på. Jag kommer att drömma sött inatt.

torsdag 1 april 2010

Glad påsk, tävlingsbidrag till Scrapmoment.com april

Idag är jag hemma och vabbar. När lillskrutt sov passade jag på att pyssla lite. Jag har gjort om några påskägg. De är målade flera gånger med akrylfärg och dekorerade med glimmermist, spets, pearlmaker och blommor. Blommorna kommer från wild orchid crafts. Det blå ägget får vara mitt bidrag till månadstävlingen i Scrapmoments blogg. Nu hoppas jag på turen!