lördag 19 juni 2010

Kort till fröknarna




Mina barn slutar på sin förskola. Tjejen ska börja i skolan och lillkillen ska byta till en förskola som ligger närmare vårt hem. De här tackkorten gjorde jag till fröknarna.

Kort med mus;
Stämpeln är en Penny Black. Färglagd med promarkers. Mönstrade papper från MME och en bit är av okänt märke. Blommor från Wild orchid crafts och Ljuva änglar. Stickles och hemmagjord glimmermist.

Kort med flicka i hatt;
Stämpel från Hänglar. Färglagd med promarker. Kramstämpel från Hänglar. Mönstrat papper från Maja design. Blommor från Wild orchid crafts och Ljuva änglar. Fjäril från Panduro. Stickles och hemmagjord glimmermist.

Kort med flicka som har famnen full av blommor;
Stämpel från The greeting farm. Färglagd med promarker. Kramstämpel från Hänglar. Mönstrat papper från Maja design. Blommor från Wild orchid crafts och Ljuva änglar. Tårtpapper från ljuva änglar. Stickles och hemmagjord glimmermist.

torsdag 17 juni 2010

Kort till arbetskamrater



Två av mina arbetskamrater slutar nu i sommar. Dessa kort gjorde jag till dem. Visst fälldes en del tårar under tillverkningen men till slut blev korten klara. Hoppas att de tycker om dem.

söndag 13 juni 2010

Grattis vänner!


Ett stort grattis till mina vänner Katarina och Peter som har gift sig. Det här kortet har jag gjort till dem.

tisdag 8 juni 2010

Bidrag till scraputmaningen


Hej på er!
Jag skäms lite grann för att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen ett tag. Jag har tillbringat den mesta av min lediga tid i trädgården. Bättring utlovas. Här har jag iallafall knåpat ihop ett bidrag till Scraputmaningen. Scraputmaningen består av ett gäng tjejer som scrappar efter samma skiss en gång i månaden. Kolla bland mina favoritsidor. Jag blev jätteglad när jag blev tillfrågad om jag ville vara med.