torsdag 30 september 2010

Ett julkort


Hej på er!
Jag längtar till jul. I väntan på de andra julförberedelserna fortsätter jag att göra julkort. De mönstrade pappren kommer från Inkido och Vivi Gades. Den söta stämpeln kommer från Magnolia. Dekorationer från Wild orchid crafts.
Kram på er

onsdag 29 september 2010

Syskon LO



Idag visar jag en LO för omväxlings skull. Den är i formatet 20*20cm. Det stora mönstrade pappret kommer från MME, det andra minns jag inte märket på. Bandet vann jag i en tävling hos Inkido. Fjärilarna är utstansad med en MS stans. Jag lyckades att klämma in ett tårtpapper också...som vanligt. Nyckeln är från Panduro. Kram på er!

lördag 25 september 2010

Halloweenkort för Syzzla


Hej på er!
Så här ser veckans DT-projekt för Syzzla ut. Jag gillar dessa papper från daisyd´s Halloween collection, härliga höstfärger. En stor fördel är att de kommer från ett block där alla papper matchar varandra. Ni kan se materiallistan i Syzzlas blogg. Idag väntar barnkalas för dottern som har fyllt 6 år. Bäst att ladda batterierna! Kram på er

måndag 20 september 2010

Dagens kort



Dagens kort blev ytterligare ett drakkort. Jag är förälskad i denna söta stämpel från Sweet pea stamps. Jag har lagt glossy accent i ögonen på draken och på nyckelpigan. På vingarna har jag lagt crackle accent men tyvärr syns det inte så bra på bilden. Jag har använt följande papper; MME Tres jolie Bonjour, MME Wild asparagus All boy, K & company SK Blue, Green & brown dots, g.c.d studioswinter wonderland collection, winter chill.

söndag 19 september 2010

Två kort med samma upplägg



Idag har jag gjort ett födelsedagskort och ett julkort med samma upplägg. Jag har använt mig av Magnoliastämplar. Alla mönstrade papper kommer från Ladybug and friends.

Ny stämpel



Jag ropade in den här söta Sweet pea draken på E-bay. Är den inte underbar? Jag gjorde det här enkla kortet för att testa den. Draken är färglagd med Promarkers, på nyckelpigan samt i drakens ögon har jag lagt Glossy accent och på vingarna har jag lagt Crackle accent. De mönstrade pappren kommer från MME och DCWV Green stack. Stjärnorna har jag stansat ut med en Qk-die. Charm har jag ropat in på E-bay, superbilligt.
Känner på mig att det troligtvis kommer att flytta hem fler drakar till mig...

lördag 18 september 2010

Veckans DT-uppdrag


Godmorgon alla bloggvänner!
Idag visar jag vad jag har gjort för Syzzlas räkning denna vecka. Materiallista hittar ni i Syzzlas blogg och allt material finns att köpa i Syzzlashopen.
Hoppas att ni får en trevlig helg!
Kram

torsdag 16 september 2010

Dagens kort


Av alla årets högtider är julen min favorit. Att göra julkort är en försmak av julen. Här har jag gjort ett julkort där jag har använt en stämpel från Magnolia. Papper från Scrappers choice Julefryd Pepperkakebaker och Ladybug & friends Julefryd.

söndag 12 september 2010

Ett nytt julkort


Idag har jag knåpat ihop ett julkort. Den söta stämpeln kommer från Hänglar. Jag har embossat med guldpulver på lyktan, lagt stickles på vingarna och glossy accent på kängorna. De mönstrade pappren är från ett och samma ark, Julefryd, Pepperkakebaker. Jag tror att det är Scrappers choice. Är det någon som vet vart detta finns att köpa?

lördag 11 september 2010

Altrat Pringlesrör



Sonen har inte haft någon sparbössa, det har jag fixat idag. Jag har altrat ett Pringlesrör. Sambon var inte svårövertalad när jag bad honom att äta upp chipsen. Jag har använt mig av cardstock och två olika mönstrade papper från Jillibean SOUP new england Chowder, chopped sea clams och butter. Bokstäverna på locket är stansade med QK Moxie och de andra med QK Chick-a-dee. Tyvärr gick skalpellen sönder så skåran blev inte bra men det går iallafall att stoppa i pengar. Jag lovade sambon att inte göra den så "plöttrig" (som vi säger i Värmland) och jag tror att jag lyckade med det.

Idag är det min bloggdag hos Syzzla, kika in i Syzzlabloggen så får ni se vad jag har gjort.

Trevlig helg på er!

onsdag 8 september 2010

Höstkort


Hej igen!

Jag var så pysselsugen att det blev ett kort till idag. Stämpeln är från Magnolia och det vackra pappret med fjärilarna är från DCWV, kollektionen heter Mariposa. Nu ska jag lägga mig i soffan och slöa. Ha en trevlig kväll!

Dagens kort


Idag visar jag ett kort med hänglarmotiv. Jag har maskat ihop den med en stämpel som kommer från Inkido. Alla papper utom ett kommer från Maja design (ett är av okänt märke). Jag har färglagt hängeln med Promarkers och lagt stickles på vingarna. Kanterna är chalkade med Fluid chalk chestnut roan. Ha en bra dag. Kram på er

söndag 5 september 2010

Dagens kort (eller egentligen gårdagens)





Godmorgon på er!
Under veckan fick jag en leverans från USA. Jag kastade mig över stämpeln från Tim Holtz och så här blev första testkortet. Det blå mönstrade pappret kommer från ett daisyd´s block. Både det och notpappret finns att köpa i Syzzlas butik. Snöflingorna och enkvistarna har jag stansat ut med Martha Stewartpunchar. Blommorna kommer från WOC och tårtpappret kommer från Ljuva änglar. Jag har dragit med Fluid chalk Chestnut roan runt kanterna och lagt lite stickles på blommor och runt kanten.

lördag 4 september 2010

Veckans DT-uppdrag


Hej på er!
Här kommer ett snabbinlägg. Det här är mitt DT-uppdrag för Syzzla den här veckan. Jag kommer att göra inlägg i Syzzlas blogg varje lördag. Ibland lägger jag in dem här också men inte alltid. Denna veckan hade jag förmånen att arbeta med helt underbara papper från DCWV:s kollektion Mariposa. Materiallista och fler bilder finns i Syzzlas blogg. Nu ska jag snart iväg på marknad. Oxhälja här i Filipstad varar i dagarna tre och är en riktig folkfest. Den konkurrerar med Kiviks marknad om att vara Sveriges största. Så iväg och shoppa nu... Kram