lördag 30 oktober 2010

DT-kort för Syzzla


Hej!
Det får bli ett snabbinlägg idag. Vi firar sonens 2-årsdag och det droppar in gäster då och då. Sonen har ännu inte fått den blå katten som han önskar sig men det verkar som om Duplo är en bra ersättning.
Det här julkortet har jag gjort för Syzzla. Materiallista hittar ni i Syzzlas blogg.
Kram och Happy Halloween

fredag 29 oktober 2010

Snälla tomten

Hej på er!
Det har varit en galet stressig vecka. Jag har knappt hunnit pyssla alls. Idag har jag iallafall gjort en LO. Det här kortet har jag använt förut men det är en favorit så det tåls att scrappas på flera gånger. Pappren är från underbara Maja design ur serien Fröjdefull jul och heter Vävd löpare samt Julsång(jag har använt båda sidorna). Julklappsstämpeln kommer från Papermaze och jag har embossat den med Reprints Pearl red. Titeln är stansad med Qk Snowday. Snöstjärnorna är stansade med en Martha Stewartpunch. Jag har använt stickles, Crystal på bokstäverna, snöstjärnorna samt runt julklappstexten och chipboardstjärnan. Jag har embossat med vitt pulver runt bakgrundspappret och på chipboardstjärnan.

Jag vet en hemlighet...något som fått mig att hoppa av glädje. Vad vill jag inte avslöja förrän i december men lite nyfikna vill jag göra er. Hoppas att ni får en underbar helg.

Kram

söndag 24 oktober 2010

Finns det spöken på riktigt?


Hej!
Jag har glömt att visa er den här LO:n som jag har gjort för Syzzla. Min dotter funderar mycket över vad som finns på riktigt. Finns det björnar i skogen här? Finns den där pojken som är på tv på riktigt? Finns det spöken på riktigt? På så vis kom LO:n till. Jag vill också visa att det går att använda Halloweenpapper till annat än Halloweenrelaterade alster. Att scrappa på papper som är mönstrade i kanterna tycker jag är svårt. Måste öva mer på det. Materiallista hittar ni i Syzzlas blogg.
Kram

lördag 23 oktober 2010

Bus eller godis?


Hej på er!
Hoppas att ni har en härlig helg. Här i Värmland ligger dimman tät och det är nollgradigt. Perfekt pysselväder med andra ord. Det här är mitt DT-jobb denna vecka. Materiallista hittar ni i Syzzlas blogg.
Kram

tisdag 19 oktober 2010

Skissutmaning hos Svensk scrapbooking


Hej!
Idag har jag för omväxlings skull gjort en LO. Det är sällan jag deltar i utmaningar men denna gången blev jag helt såld på månadsskissen hos Svensk scrapbooking (länk finns bland mina favoriter). Jag har använt cardstock,tårtpapper,band och mönstrat papper från Basic greys serie Capella. Bokstäverna har jag stansat ut med QK Paperdoll.
Kram

måndag 18 oktober 2010

Grattis till lilla tjejen


Godmorgon!
Att ha tid över på morgonen och hinna göra ett inlägg i bloggen innan jobbet är lyx. En ovanlig lyx. Lillprinsen är morgonpigg och hittills har morgonen flutit på oväntat bra. Jag har gjort ett kort till mina vänner som snart ska få en flicka. Pappret kommer från Bo Bunny och stämpeln kommer från Magnolia. Blommorna är från Wild orchid crafts och charmen är inropad på E-bay. Ha en bra vecka! Kram

lördag 16 oktober 2010

Veckans DT-uppdrag för Syzzla


Hej mina vänner!
Det här är denna veckas DT-projekt. Jag har gjort en julprydnad som även kan användas som jukort. Materiallista finns i Syzzlas blogg.
Kram på er

fredag 15 oktober 2010

Tomten kom tidigt i år


Hej igen!
Jag har länge önskat mig en systemkamera och idag blev min önskan uppfylld. Min kära sambo kom hem med denna idag... Jag har läst mig till att detta är en prisvärd och bra nybörjarkamera. Imorgon ska jag ut och fota i höstlöven. Ha en trevlig kväll!

Dagens kort


Hej!
Idag har jag semester. Solen skiner och allt känns toppen. Nu när sonen sover middag passade jag på att knåpa ihop ett julkort. Jag har maskat ihop två stämplar från Papermaze, Lily Lucia och Lussekatter. Jag har även använt en stämpel från Magnolia och en bårdstans samt en snöflingestans från Martha Stewart. Pappret fyndade jag i spillådan och vet inte vem som tillverkat det. Nu väntar jag på att min kära sambo ska komma hem med några nya pysselsaker från Ljuva änglar. Hoppas att ni får en underbar helg.
Kram på er

tisdag 12 oktober 2010

Bosse Bandit


Hej på er!
Idag har jag gjort ett kort med Papermaze Bosse bandit. Visst är han underbar! Jag är helt såld på Papermaze ugglestämplar. Textstämpeln kommer från samma ställe. Döskallepappret kommer från Magnolia det prickiga pappret har jag glömt vem som tillverkat. Kram på er

Härliga höst


Hej på er!
Idag skiner solen här i Värmland. Det är underbart att vara ute.
Det här kortet skickade jag in till Countryscraps höstkortsutmaning. Ett pris lottades ut. Jag vann inte men mitt kort blev Susannes favorit. De värmande orden kändes också som ett pris. Tusen tack!
Stämpeln kommer från Magnolia och pappret från Maja design.
Kram

lördag 9 oktober 2010

En altrad strutHär kommer mera julpyssel.
Detta är mitt DT-uppdrag för Syzzla denna vecka. Eftersom jag mest gör kort blev jag jätteglad när jag fick struten i mitt DT-paket. Materiallista finns i Syzzlas blogg.
Imorgon väntar en scrapträff med mina vänner i Scraputmaningen, det ska bli så roligt. Jag hoppas att jag får ihop något som jag kan visa er.
Trevlig helg mina vänner!
Kram

Det är mycket nu
Hej på er!
Jag har inte gått upp i rök. Det har bara varit mycket jobb och träning denna vecka. Idag ska jag visa er en blivande julklapp. Ett altrat Pringlesrör. Gubben var inte svårövertalad när jag bad honom äta upp chipsen. Materiallista finns i Syzzlas blogg.

söndag 3 oktober 2010

Dagens kort


Hej!
Jag har knappt hämtat mig från mässan igår. Jisses vad mycket folk det var. Det blev en hel del inhandlat; papper, stämplar, en väska, ny Martha Stewart punch mm. Jag han också hälsa på några bloggvänner. Kul att få träffa er irl.
Idag har jag gjort ett grattiskort. Jag har använt en stämpel från Sweet pea stamps. Jag tycker om att måla dem. Jag har använt Promarkers, lagt lite pärlor i håret med Pearlmakern och lite stickles i ögat på tjejen. Det rutiga pappret är från Wild asparagus och de andra är baksidor på MME ark. Blommorna kommer från Wild orchid crafts, tårtpapper från Ljuva änglar och charms från Stellas i Kumla.
Ha en härlig söndag!
Kram

lördag 2 oktober 2010

Nästan som julafton

Hej på er!
Idag ska jag iväg till mässan i Karlstad. Det ska bli så kul att träffa pysselvänner och shoppa. Det är nästan julafton för mig. Hoppas att ni får en underbar helg!
Kram på er