lördag 27 november 2010

Ytterligare ett bidrag till Magdas julkortsutmaning


För första gången har jag testat att göra ett teljuskort. Det var skoj så det blir nog fler. Det mönstrade pappret kommer från BasicGrey och den söta ängeln från Magnolia. Kika in i Magdas blogg och i forumet så får ni massor av julkortsinspiration!
Kram

Veckans Syzzlaprojekt


Hej på er!
Här kommer veckans Syzzlaprojekt. Ytterligare ett julkort, hoppas att ni inte har tröttnat. Materiallistan finns i Syzzlas blogg.
Hoppas att ni får en underbar 1:a advent.
Kram

onsdag 24 november 2010

Ytterligare ett bidrag till Magdas julkortsutmaning


Hej på er!
I gårdagens recept hos Magda ingick ett kaffefilter. Jag har inte testat att göra kaffefilterskort tidigare men det blir nog fler. Detta var riktigt skoj. Motivet har jag klippt ut från ett 3ndypapir.no ark som heter "Julie" design Gudrun Loennecken. Det mönstrade pappret med grankvistarna kommer från Pion design. Textstämpeln kommer från Inkido. Kram på er

torsdag 18 november 2010

Julkortsutmaning hos Magdas scrapbookingHej!
Hos Magdas scrapbooking pågår just nu en tävling där man ska göra ett julkort enligt recept varje dag. Jättekul utmaning! Länk till Magdas scrapbooking finns bland mina favoritsidor. Här är mina två första bidrag.
Kram på er

onsdag 17 november 2010

FlaskkortIdag har jag gjort ett flaskkort till en av dotterns fritidsfröknar. Hoppas att hon blir nöjd. 24-stämpeln kommer från Inkido. Pepparkakstjejen kommer från Hänglar. Jag har målat "kristyr" på henne med snöpennan samt lagt glossy på skor och knappar.
Kram

tisdag 16 november 2010

TestHej!
Idag har jag testat att göra ett kort utan mönstrat papper. Jag har använt ljusbrun cardstock som jag har dragit med vit colorbox dyna över. Sedan stämplade och embossade jag på det vita och målade med snöpenna runt om. Ängeln har jag färglagt med Promarkers och lagt stickles på vingarna. Lite dekorationer i hörnet. Klart!
Snöstjärnorna och ängeln kommer från Magnolia. 24.12 stämpeln kommer från Inkido. God julstämpeln minns jag inte vart jag köpte. Kram på er

söndag 14 november 2010

Mer kortmakeri
Äntligen en dag med plats för pyssel. Jag passade på att göra några kort, städa i scraphörnan och färglägga stämplade motiv. Här får ni se några av korten som blev tillverkade idag. Vilket tycker ni bäst om?
Kram

Snabbkort


Hej!
Det här kortet är snabbgjort och passar bra till julkortsproduktion. Jag har använt mig av Scrapbrukets färdiga vita kort i storlek 10,5cm*15 cm. Det är billigt och smidigt. Det mönstrade pappret kommer från Reprint. Snöstjärnan och bandet finns i Syzzlas butik. Jag har stansat med en Martha Stewartstans.
Ha en härlig söndag.
Kram

lördag 13 november 2010

Äntligen helg


Hej!
Äntligen helg och ledigt. Det känns underbart efter en fullspäckad vecka med brist på pysseltid. Jag hoppas på att hinna med några julkort under helgen. I gömmorna finns massor av fina julpapper som väntar på att användas. Idag visar jag er ett födelsedagskort som jag har gjort på beställning. De två mönstrade pappren längst bak kommer från BasicGrey. Det rutiga minns jag inte tillverkaren på men det finns i Syzzlas butik. Kakservetten har jag köpt på Ljuva änglar. Annelie är utstansat med Qk Chick-a-dee och 50 med Qk Dragonfly. Motivstämpeln kommer från Magnolia och är färglagd med Promarkers. Tagen är utstansad med en die från Magnolia. Jag har stämplat lite på den med en Splashstämpel från Inkido och dragit med Fluid chalk längs kanterna. Grattisstämplen minns jag inte tillverkaren på. Jag har lagt guldstickles runt kortet. Hoppas att ni får en trevlig helg!
Kram på er

torsdag 11 november 2010

Månadstävling hos Magdas Scrapbooking


Hej!
Det här är mitt bidrag till månadstävlingen hos Magdas Scrapbooking (länk finns bland mina favoritsidor). Tävlingen löd; scrappa skolfoton (eller som i mitt fall förskolefoto). Detta nappade jag på direkt för dessa foton har en tendens att bara hamna i en låda hemma hos mig. Jag har försökt att använda en annan stil än jag brukar scrappa i.
Kram på er

lördag 6 november 2010

Veckans SyzzlaprojektHej!
Äntligen skiner solen här. Det ser ut att bli en underbar höstdag. Sambon och sonen har precis kommit hem från en promenad med "lånevovven". Själv fick jag ägna mig åt städning. Sonen hittade en nyinköpt flaska med glimmermist och en burk embossingpulver. Mina grå köksluckor har numera fått en blå nyans, dessvärre inte precis jämnt fördelat. Stolar och köksgolv glimrade vackert. Sonen liknade en smurf med sina blå händer och fötter. Oj, oj så det kan bli. Nu är både köket och sonen rena igen. Jag kan tipsa er om att tandkräm är mycket bra till att ta bort det mesta.
Nu till pysselanvdelningen...
Den här asken är veckans DT_projekt för Syzzla. Som vanligt hittar ni materiallistan i Syzzlas blogg.
Kram på er och trevlig helg!

torsdag 4 november 2010

Pyssel botar tyvärr inte ryggont


Hej på er!
Pysslandet går tungt nu. Jag är inne på min andra vecka med ont i ryggen. Livrädd för sjukskrivning som jag är har jag fortsatt att jobba som vanligt. På kvällarna är det soffläge med Ipren och tigerbalsam som gäller. Igår försökte jag bota ryggen med en joggingtur men då blev det ännu värre. Två snabbgjorda kort har jag knåpat ihop iallafall. Stämplarna kommer från Hänglar. De brunmönstrade pappren kommer från Ladybug and friends. Det blåmönstrade pappret kommer från g.c.d. Jag har stansat med Martha Stewartpunchar. Hoppas att värken ger med sig snart så jag orkar sitta och pyssla mer.
Kramar till er

tisdag 2 november 2010

Nu är det jul igen


Hej!
Regnet det bara öser ner... Det smattrar rejält på fönstren. Skönt att vara inne. Jag trotsade ryggvärken med en stunds kortmakeri. Idag landade det ett paket med pyssel i postlådan. Jag kastade mig över innehållet som bestod av mestadels papper med julmotiv. Här kommer det första resultatet. Det mönstrade pappret kommer från Pion design, Väntan på tomten, Julgransvisa (jag har använt båda sidorna). Textstämpeln kommer från Prick-i-form och motivstämpeln är från Magnolia. Jag embossade textstämpeln med guldpulver och drog med Fluid chalk över den. Tilda är färglagd med Promarkers och har fått stickles på vingarna. Kanterna på pappren är chalkade med Fluid chalk Creamy brown. På kanten av kortet la jag guldstickles. Kram på er