fredag 31 december 2010

Mojo Monday 171 round or square

Hej på er!
Detta är mitt bidrag till Mojo Monday 171. Två fina skisser fanns att välja mellan. Jag valde den fyrkantiga då jag inte hade några bra cirklar att utgå från. Jag har använt mig av papper från Maja Design och stämpel från Magnolia.


Hoppas att ni får en härlig kväll. Tack för att ni har följt mig här i bloggen och skrivit så många fina kommentarer under året. Hoppas att ni kommer att följa mig under 2011 också. Gott nytt år!
Kram

tisdag 28 december 2010

Mitt bidrag till Anonyme Scrappere: Julespesial


Hej på er!
Idag har jag gjort ett bidrag till en tävling hos Anonyme Scrappere. Kika in och tävla ni också. Jag har använt mig av papper från Ladybug & friends serie Light A Candle. Visst är pappren underbara!
Kram

söndag 26 december 2010

Dagens kort

Hej!
Det är så skönt att få vara ledig några dagar. Jag har hunnit pyssla!!! Idag har jag gjort några kort med Magnoliamotiv. Två bebiskort och ett kort som är tänkt till Alla hjärtans dag. Pappren på bebsikorten vet jag tyvärr inte namnet på. Välkommen till världen-stämpeln kommer från Kort & godt. Stjärnan tror jag kommer från Forma hantverk men jag är osäker. På Alla hjärtans dagskortet har jag använt papper från Magnolia och Basic Grey. Ha en trevlig kväll!
Kram


lördag 25 december 2010

Veckans Syzzlaprojekt


Hej!
Veckans Syzzlaprojekt blev ett födelsedagskort. Skönt att göra något annat än julkort. Visst är motivstämpeln vacker. Materiallistan hittar ni i Syzzlas blogg. Jag måste tipsa er om att kika in på Scrapylands hemsida, de har dunderrea på Quickutz.
Önskar er en god fortsättning!
Kram

tisdag 21 december 2010

Vinterkort i vintagestil


Hej!
Idag är jag hemma och vabbar med en genomförkyld lillprins. Hoppas att han piggnar till innan julafton. Julskinkan är griljerad (men höll på att bli kattmat i ett obevakat ögonblick). Snön ligger vit och det är ca -20 grader. Tror att jag håller mig inomhus. Jag har knåpat ihop ett vinterkort. Motivet kommer från ett häfte med vintagebilder som jag tror att jag köpte från Scraplagret. De mönstrade pappren är Maja design, Gammaldags jul. Det vita pappret har legat länge i spillådan och jag tror att det är från Panduro. Änglavingarna är stansade med en Magnolia die.
Kram

söndag 19 december 2010

Min tolkning av skiss #117 hos Kortskissen




Hej!
Så här blev min tolkning av skissen som Nenne har gjort. Jag har använt papper från Maja Design, Gammaldags jul. Motivstämpeln kommer från Crafty Individuals.
Kram

lördag 18 december 2010

Veckans Syzzlaprojekt


Hej på er!
Idag har jag varit i Karlstad och shoppat julklappar. Några hittade vi men inte så många som jag hade hoppats. Här har vi en hel del snö. Det har snöat till och från de tre sista dagarna. Snöskyffeln har jobbat hårt (och jag). Inspirerad av vintervädret gjorde jag detta kort. Materiallista hittar du i Syzzlas blogg.
Ha en härlig lördagskväll!
Kram

onsdag 15 december 2010

Ett enkelt julkort


Idag visar jag ett enkelt julkort i blått. Det mönstrade pappret kommer från en äldre serie från Maja design. Julpoststämpeln kommer från Inkido. Snöstjärnan och borden är stansade med Martha Stewartstansar.
Kram

söndag 12 december 2010

Kortskissen söker inspiratörer


Hej!
Kortskissen söker inspiratörer och jag har bestämt mig för att söka. Friskt vågat hälften vunnet. Så här blev mitt "sökbidrag".
Kram på er

lördag 11 december 2010

Veckans Syzzlaprojekt


Godmorgon alla bloggvänner!
Det här är veckans DT-projekt. Oftast gör jag vanliga kort men ibland är det kul att testa andra format. Materiallista hittar ni hos Syzzla.
Trevlig lördag!
Kram

fredag 10 december 2010

Wieeeee!

Åh, vilken härlig fredagskväll. Mitt kort blev publicerat på Veckans skiss bloggen. Vilken tur jag hade. Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kramar

onsdag 8 december 2010

Dagens kort


Hej!
Idag har det varit en händelserik dag. Jag har suttit med på anställningsintervjuer (mycket spännande) och ätit julbord med mina kollegor. Nu är jag mätt och trött. När jag kom hem satte jag mig vid skrivbordet och kopplade av. Detta kort blev resultatet. Jag har maskat ihop två Magnoliastämplar och färglagt dem med Promarkers. De mönstrade pappren kommer från Daisyd´s. Imorgon väntar Luciafirande på jobbet. Mysigt!
Kram på er

söndag 5 december 2010

Mitt bidrag till Veckans skiss


Hej på er!
Denna veckan gillade jag verkligen skissen i bloggen Veckans skiss (länk finns bland mina favoritsidor). Så här blev kortet som jag gjorde efter Mammasols fina skiss.
Kram på er

lördag 4 december 2010

Fler julkort



Hej på er!
Denna hektiska vecka har jag knåpat ihop några enkla kort. Några till ligger på tork och dem ska jag fota imorgon. Håll till godo med dessa så länge. Nu väntar lite glöggmys och Så mycket bättre. Ha en trevlig kväll. Kram