lördag 29 januari 2011

Veckans Syzzlaprojekt

Godmorgon!
Här ser ni veckans Syzzla projekt. Materiallistan hittar ni i Syzzlas blogg.


Hoppas att ni får en härlig lördag!
Kram

torsdag 27 januari 2011

Två layouter

Hej på er!
De här layouterna har jag gjort till Magdas scrapbooking men jag har glömt att visa dem här. En av dem är gjord med papper från Maja Design och den andra med papper från BoBunny.


Kram

söndag 23 januari 2011

Lovely Hänglar only Challenge # 16 -Anything goes

Hej!
Idag har jag gjort ett kort som en av dotterns fritidsfröknar har beställt till en namngivning. Jag slog två flugor i en smäll och tänkte även använda kortet i:
Lovely hÄnglar only Challenge # 16 Anything goes

Ha en trevlig söndagskväll!
Kram

lördag 22 januari 2011

Gäst hos Magdas Scrapbooking

Hej igen!
Idag kan ni se några av mina alster hos Magdas Scrapbooking. Kika in där så får ni se mina LO:er. Jag är så glad att jag fick chansen att gästa dem.
Ha en trevlig kväll.
Kram

Veckans Syzzlaprojekt

Hej på er!
Äntligen lördag igen. Känns välbehövligt efter en slitig vecka på jobbet. Jag tog en titt på dammtussarna här hemma men vände snabbt bort blicken och satte mig vid datorn istället. Dammet finns var... Dessa alster bloggar jag hos Syzzla idag. Kika in där och läs mer.


Kram på er

tisdag 18 januari 2011

Första tagen

Hej på er!
Idag har känt ett pysselsug hela dagen på jobbet. När jag kom hem slängde jag mig över pysselgrejerna... i 5 minuter. Sedan var bråket i full gång här hemma och jag förvandlades till fredsmäklare istället. När lugnet hade lagt sig fick jag iallafall ihop min första tag. Den blev ganska okej tror jag.
Material:
Cardstock
Mönstrat papper från Ladybug & Friends, Light a Candle
Kakservett
Wellpapp
Vintagebild från Panduro
Blomma från Prima
Rosor från WOC
Spets
Pearlmaker
Fågel stansad med T.H stans

Kram

lördag 15 januari 2011

Härlig lördag!

Hejsan!
Det känns så skönt att vara ledig efter första hela jobbveckan på länge. Vår familj har tillbringat förmiddagen i simhallen. Det var första gången för lillprinsen. Jag får skämmas för han är faktiskt 2 år men det är så svårt att hitta tid till allt. Han tyckte att det var superkul förutom duschen före och efter badet. Nu sover han gott (och sambon med). Idag tänkte jag visa er veckans Syzzlaprojekt. Ett kort i vintagestil. Materiallistan hittar ni här.

Ha en supermysig lördag!
Kram

torsdag 13 januari 2011

Äntligen kväll

Hej!
Puh, har precis klivit av träningscykeln. Lite besviken pga av utebliven löptur är jag, men, men. Med sambon på vift fick det bli motionscykel istället. Så...direkt från träningen in i pysslandets underbara värld. Det har varit mycket denna vecka...av allt. Mycket att göra. En del roligt som Hälsoinspiratörsträff (jag är hälsoinspiratör på min arbetsplats) och en del tråkigt som snöskottning. Ett kort har det blivit iallafall.
Material:
Cardstock
Mönstrat papper från Pion Design och Maja Design
Kakservett
Wellpapp
Textstämpel från Inkido
Rosor och blad från WOC
Glimmermist
Stickles
Pearlmaker
Spets
Jag har inte heller visat detta Vattenkannekort som jag har gjort för Syzzlas räkning. Materiallista hittar du i Syzzlas blogg. Mallen hittade jag hos duktiga Carina.


Kram

lördag 8 januari 2011

Tävling hos Pojjo tema vinterbröllop

Här kommer ännu mera lördagsbloggande...
Pojjo har en tävling i samarbete med Altheas mix där man ska skapa ett alster på tema Vinterbröllop. Som hjälp finns några bilder att inspireras av. Kika in hos Pojjo och tävla du också. Tre härliga vinster finns att tävla om och tävlingen pågår till 10:e januari 23.55.
Det här är mitt bidrag.
Scraputmaningen Januari


Hej!
Vad gör jag uppe kl 7 en lördag? Jo, hemma hos mig kallas det sovmorgon. Min son brukar vakna före 6...varje dag. Jag passar på att uppdatera med en ny LO som jag har gjort till Scraputmaningen LO nr 12. Scraputmaningen är ett gäng tjejer som scrappar efter en skiss
1 gång /månaden. Ibland träffas några av oss och scrappar tillsammans. Det är så kul!
Jag har scrappat ett foto från årets Luciafirande. Sonen älskar sin pepparkaksdräkt. Jag minns tyvärr inte vilket tillverkare som har gjort det prickiga pappret. Splashstämpeln kommer från Inkido och de små pepparkaksknapparna kommer från BasicGrey. Titeln är stansad med Qk Paperdoll. Vem som har gjort skissen vet jag inte men den är märks ES-10.
Ha en trevlig lördag!
Kram

fredag 7 januari 2011

Snö LO


Hej igen!
Dottern är ute och leker i snön och sonen sover middag så jag passade på att färdigställa och fota en påbörjad LO. Varför har jag så svårt att göra LO:er? Det var ju det jag började med en gång i tiden. Då blev jag nöjd med dem men det blir jag nästan aldrig nu. Skam den som ger sig, övning ger färdighet.
Jag har använt mönstrat papper från g.c.d och Maja Design. De stämplade snöflingorna är gjorda med stämplar från Gummiapans, Inkido och Reprint. De stansade är gjorda med Martha Stewartpunchar. Cirkeln har jag gjort med snöpennan. Titeln är stansad med Qk Cosmopolitan.
Kram

Utmaning hos Kort & Godt och Sukkersött #107


Hej på er!
Hoppas att ni har det bra i all snö. Här har det kommit massor av snö. Vi skottar och skottar. Det var inte svårt att få inspiration till tävlingen hos Kort & Godt. Denna gång skulle man skapa kallt och vintrigt med färgerna vitt och ljusblått samt använda minst en produkt från Kort & Godt. Läs mer om utmaningen i deras blogg. Jag valde att använda deras fina födelsedagsstämpel.
Hos Sukkersött löd utmaningen # 107 Ditt Fineste Bursdagskort. Läs mer om utmaningen i deras blogg.
Pappret med snöflingor kommer från Maja Design.
Kram

måndag 3 januari 2011

Ask till påsk
Hej!
Idag har jag gjort ett bidrag till en tävling hos Thats just so cute. Utmaningen var att skapa något i färgerna gul, grön och blå. Jag valde att göra en ask till påsk. Pappret kommer från Maja Design. Tagen och änglavingarna är stansade med dies från Magnolia. Märket med kaninerna kommer från Tim Holtz. Hoppas att ni tycker om den.
Kram

söndag 2 januari 2011

Just Magnolia and hÄnglar & sTänglar Challenge blog tävlingsbidrag

Hej!
Nu när jag är ledig passar jag på att göra några tävlingsbidrag. Idag har jag gjort ett kort till Just Magnolia and hÄnglar & sTänglars tävlingsblogg week 87 Anything Goes. Jag har använt papper från Maja Design och en av mina favoritstämplar från Magnolia.
Ha en härlig söndag!
Kram