lördag 25 juni 2011

Layout till Scraputmaningen

Hej!

Vi är ett gäng tjejer som scrappar efter en skiss en gång i månaden. Jag har inte hunnit med så många utmaningar men denna månaden är jag med. Kika in hos Scraputmaningen så får ni se skissen.
Här är mitt bidrag;Jag har använt mönstrade papper från October Afternoon som jag har köpt hos Scrapfabriken.

Kram

fredag 24 juni 2011

Sötast av de söta

Hej!

Jag har svävat på moln sedan i onsdags. Då hämtade vi en ny familjemedlem som heter Kajsa. Kajsa är en Röd Irländsk Setter, helt underbart söt. Vi köpte henne från Kennel Dark Auburn´s.


Puss på dig


Mys med Marre


En trött liten Kajsa

Det är så mysigt att ha en liten valp igen. Om de tre katterna i huset delar den uppfattningen är jag dock osäker på.

Lite pyssel har jag också hunnit med. Jag har köpt en ny stämpel från Whiff of Joy, Henry Celebrating Mouse. Den var jag tvungen att testa. Så här blev resultatet:


Det mönstrade pappret kommer från MME, Alphabet SOUP.

Hoppas att ni får en riktigt trevlig midsommar!
Kram

söndag 19 juni 2011

Helgbloggande

Hej!

Hoppas att ni har haft en härlig helg. Min har varit fin-fin. Vi har grejat i trädgården, bla har det blivit en ny rabatt på framsidan av huset. Jag gjorde ett fynd också...i en annan rabatt hittade jag tomatplantor som har självsått sig av förra årets tomater. Visste inte att det var möjligt.

Nu över till pysselavdelningen:
Jag har altrat en kaffeburk. Pappret kommer från Maja Design. Visst är de fina! Jag har dragit med Fluid chalk längs kanterna på dem. På några av pappren har jag stämplat med Inkidos Splashstämpel. Motivstämpeln kommer från Magnolia och är färglagd med Promarkers. På alla hjärtan har jag lagt Glossy accent.

Kram

måndag 13 juni 2011

Beställning

Hej!

Puh,kom precis hem från min motionsrunda. Först blev det promenad i 4,5 km och sedan joggade jag 6,5 km. Känner mig ganska nöjd med dagens pass. Innan dess hann jag med att knåpa ihop två kort som dotterns fröknar har beställt. Ett kort till en studenttjej och ett kort till en cykel/skidintresserad dam som går i pension. Vad skriver man till de som går i pension egentligen? Så här blev korten;

De mönstrade pappren kommer från Maja design, motivstämpeln från Hänglar och vintagebilden från Piondesign.

Ha en trevlig kväll!

söndag 12 juni 2011

Mera Prima

Hej!
Idag har jag gjort ytterligare ett kort av papper från Prima. Vintagebilden kommer från Pion Design och textstämpeln kommer från Magnolia. Svirlstämplarna ingår i ett kit från My paper world som jag fyndade i fredags på Mazzarin för halva priset.Kram

torsdag 9 juni 2011

Sommarkort

Hej!

Oj...himlen har just öppnat sig. Precis när sommarfesten på jobbet skulle börja. Typiskt!

Jag har gjort ett somrigt kort i vintagestil.Materiallista:
Kortstomme av Cardstock
Mönstrat papper från Prima, Annalee Collection, "Ashton" och "Sonnet"
Vintagebild från Sagen Design
Kakservett
Pärlring
Rosor
Spets
Organzaband
Fjärilar från Panduro
Textstämpel av okänt ursprung

Kram

onsdag 8 juni 2011

Bröllopskort

Hej!
Jag har fått beställning på ett bröllopskort. Kul, för det gör jag inte så ofta. Jag har använt mig av papper från Maja Design och Pion Design.Nu försöker jag samla energi för att ge mig ut på ett motionspass...det går sådär. Jag sprang igår så idag blir det nog en promenad.

Ha en bra kväll!

måndag 6 juni 2011

Studentkort

Hej!

Vilket härligt sommarväder vi har fått här i Värmland. +28 visar termometern idag.
Katten Aurora slöar i solskenet:Snart ska jag bege mig iväg och titta på skidtävling på snö. Ja, ni läste rätt...skidtävling. Mitt i centrum i sommarvärmen. Flera av åkarna i landslaget kommer hit. Toppenkul!


Nu över till pyssel;
Jag har gjort ett studentkort. De mönstrade pappret är från Maja design, Skärgårdsliv, Västkusten. Jag har använt både fram- och baksidan.Ha en fortsatt fin Nationaldag!

Kram

fredag 3 juni 2011

Pysselshopping

Hej på er!
Idag har vi haft en härlig dag i solen. Barnen har premiärbadat i havet och mamma har solat.
På förmiddagen hann jag även med en del pysselinköp.
Först besökte jag en ny butik som heter Scrapfabriken. Dit åker jag gärna igen. Supertrevlig personal, bra utbud och bra priser. Missa inte den butiken om ni har vägarna förbi Uddevalla.
Jag handlade:


Sedan begav jag mig till Creativica och handlade detta:


Nu känner jag att pyssellusten vaknar till liv.
Ha en toppenkväll!
Kram

torsdag 2 juni 2011

På minisemester

Hej på er!

Nu befinner jag mig (och resten av familjen också för den delen) på Västkusten, närmare bestämt utanför Uddevalla. Det är härligt med lite miljöombyte. Vad får jag inte missa? Ett besök på Creativica hoppas jag klämma in iallafall. Sonen har planerat att fiska krabbor. Dottern planerar att stå långt därifrån då hon tycker att krabbor är lite läskiga.

Kika in hos Vintage udfodring och skapa ditt bidrag till Udfodring 23. Den här gången ska du använda dig av den här bilden


Så här blev mitt inspirationskortHa en härlig dag!
Kram