måndag 30 april 2012

Födelsedagskort

Hej!
Jag har gjort ett beställningskort till en tjej. De mönstrade pappren och bokstavsstickers kommer från Mollys Scrapbooking.
Den söta stämpeln heter Celebration Tilda och jag har färglagt henne med Promarkers.
Med detta kortet deltar jag i följande utmaning:
Passion for Promarkers - Week 146 Theme "cut it out"

Ha en fin Valborgsmässoafton!
Kram

lördag 28 april 2012

Blogghopp hos Mollys Scrapbooking

Hej på er!
Nu i helgen har vi en blogghopp hos Mollys. Vad är då detta? Jo, du går runt hos alla designers för Mollys och hittar hos var och en något erbjudande. Detta erbjudande hittar du sedan i Mollyshoppen.

Blogghoppen startar hos Mollys Scrapbooking http://mollysscrapbooking.blogspot.se där du även har länk till alla designers. Se till att gå runt hos alla och se på det fina de skapat och ta del av erbjudandet. Och varför inte lämna en kommentar hos var och en? Det blir uppskattat och vem vet, kanske lottar vi ut något till någon som varit frikostig med att lämna ett litet spår efter sig?

Här hittar du alla våra designers:


Blogghoppen pågår till söndag midnatt. Hoppas du får inspiration av det våra designers skapar och hittar något du vill shoppa hos oss. Ha en trevlig helg och tack för att du deltar! =)

Mitt erbjudande är rabatt på utvalda Magnoliastämplar. Här hittar du mitt erbjudande.


Ha en fin helg! 
Kram

onsdag 25 april 2012

DT hos Mollys Scrapbooking

Hej!
Idag bloggar jag hos Mollys Scrapbooking. Kika här för att läsa mer om materialet.



Ha en fin kväll!
Kram på er

tisdag 24 april 2012

Tackkort

Hej på er!
Idag är jag hemma och vabbar...igen. Igår fick jag hämta lillprins med feber på förskolan. Han blir nog frisk som en nötkärna när han blir stor.

Jag fick en massa fina Magnoliastämplar av Chruss. Hur snällt som helst!!! Av några av de stämplar som jag fick gjorde jag detta kortet (som jag sedan skickade till Chruss):

Som vanligt har jag färglagt motiven med Promarkers. Jag har maskat ihop fem olika Magnoliastämplar. Hästen Brunte fick spela huvudrollen.

Jag prövar lyckan hos:
It´s a Magnolia Challenge - Challenge #30

Ha en fin dag!
Kram

måndag 23 april 2012

DT hos Ljuva änglar

Hej!
Idag bloggar jag hos Ljuva änglar. Jag visar detta kortet:

 Läs mer om materialet inne hos Ljuva änglar.

Ha en fin dag!
Kram

lördag 21 april 2012

Ett runt kort till

Hej!
Snön dalar ner utanför fönstret. Jag som längtar så till våren! Perfekt pysselväder med andra ord. Jag har gjort ett runt kort (vilken skräll va). Igår köpte jag MINI Wild Tilda på Ljuva änglar. Här kommer första testet:

Hon är så söt lilla Tilda! Som vanligt har jag fäglagt med Promarkers. Tagsen har jag stansat ut med Magnolia Doo Hickey´s Dies. Textstämpeln kommer även den från Magnolia.

Jag prövar lyckan i följande utmaningar:
Card and Scrap - Utfordring 30 Brug blomster
The Official Magnolia Inspiration Challenge - # 46 Doo Hickeys & Mini world

Ha en fin dag!
Kram

fredag 20 april 2012

DT hos PhunnyFace

Hej!
Idag bloggar jag det här kortet hos PhunnyFace. Stämpeln heter Angelica flyger. Ni har kanske märkt att jag gillar att göra runda kort!!!

Ha en härlig fredagskväll!
Kram

måndag 16 april 2012

DT hos Ljuva änglar

Hej!
Idag är det min bloggdag hos Ljuva änglar. Jag visar denna tagen:

Om ni vill läsa om materialet klickar ni er vidare till Ljuva änglar.

Ha en fin dag!
Kramar

fredag 13 april 2012

DT hos Mollys scrapbooking

Hej!
Idag bloggar jag hos Mollys scrapbooking. Jag visar det här kortet:

Visst är hon söt, Tilda Princess of the Valley. Jag har färglagt motivet med Promarkers och flexmarkers. Materiallistan hittar ni hos Mollys scrapbooking.

Nu ska jag bege mig till jobbet, det är min fredagsstängning. Jag har dock inget emot att stänga, det är skönt att slippa stressa på morgonen.

Ha en fin dag!
Kram

onsdag 11 april 2012

Rosa kort

Hej!
Idag njuter vi av att vara lediga men imorgon ska jag jobba igen. Det var välbehövligt med lite semester. Synd bara att det spöregnar ute. Jag stannade inne och gjorde ett kort istället. Jag har använt stämpel och mönstrat papper från Magnolia. Motivet har jag färglagt med Promarkers och Flexmarkers.
Jag tycker att "Tilda with Hawaii Flower" är underbart söt. Det är en av mina Magnoliafavoriter. På hennes skor har jag lagt glossy accent men det syns tyvärr inte på bilden. Här och där la jag lite stickles också.

Med detta kortet tävlar jag hos:
Card and Scrap Udfodring 29 - Bruk Bånd
Just Magnolia - Week 151 Anything goes

Ha en fin dag!
Kram

måndag 9 april 2012

DT hos Ljuva änglar

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin påsk. Vår har varit fin. Synd att vädret inte har varit bättre. Idag snöade det när vi vaknade. Min tumme är lite bättre och jag har börjat färglägga lite smått. Det blir inte riktigt som jag vill än men det är iallafall ett steg i rätt riktning.

Idag bloggar jag hos Ljuva änglar där jag visar ett kort i vintagestil:

Ha en fin dag!
Kram

torsdag 5 april 2012

DT hos APD

Hej på er!
Under veckan har jag bloggat hos Annette Philip Design. Jag har bla visat detta detta påskkortet:Det mönstrade pappret som så klart kommer från APD heter Johanna Patten -7. Stämplarna kommer från Vilda Stamps.

Ha en fin påsk!
Kramar

söndag 1 april 2012

DT hos Ljuva änglar

Hej!
Det här kortet visade jag hos Ljuva änglar under veckan. Information om materialet hittar ni här.Som tur var hann jag precis göra klart det här kortet innan jag skar mig i tummen. Idag har jag testat att pyssla lite men blirinte nöjd med min färgläggning när jag inte kan hålla pennan ordentligt. Att klippa ut motiv utan att använda tummen var inte heller så enkelt. Skam den som ger sig.

Ha en fin dag!
Kram och tack för alla krya-på-dig-hälsningar