måndag 29 april 2013

En svunnen tid

Hej!
Idag är det min bloggdag hos Ljuva Änglar och jag visar den här layouten;

På fotona (som är tagna på femtiotalet) ser ni min mammas moster när hon var i tjugoårsåldern. Hon dog i cancer 2000 och jag saknar henne något fruktansvärt. Hon är den släkting som stått mig närmast och alltid fanns där för mig. Kanske just därför så var denna layout lättscrappad. Jag som brukar kämpa mig blå med LO:er och ändå blir jag aldrig nöjd. All information om materialet hittar ni som vanligt i Ljuva Änglars blogg.

Kram

lördag 27 april 2013

Dopkort

Hej!
Idag visar jag ett ganska enkelt dopkort.


Det mönstrade pappret kommer från Pion Design och textstämpeln kommer från Papermaze. Den söta motivstämpeln som jag har färglagt med Promarkers kommer från Lili of the Valley. Jag önskar att jag hade fler stämplar därifrån. De är så söta.
Ha en fin dag!
Kram

torsdag 25 april 2013

DT hos Passion for Promarkers

Hej!
Jag är hemma och är sjukskriven i två veckor. Jag försöker ta det lugnt, få krafterna tillbaka och bli av med febern. Hoppas att jag snart är mitt gamla vanliga jag igen.

Denna veckan är temat "Djur/Animals" hos Passion for Promarkers. Vi sponsras av Bearly Mine Designs. Här ser ni mitt inspirationskort:


Den ursöta stämpeln som jag har använt heter Teddy Flower och kommer från Lili of the Valley.

Ha en fin kväll!
Kram

söndag 21 april 2013

Mini Little Mermaid Tilda

Hej!
Idag visar jag ett kort som jag bloggar hos Ljuva Änglar imorgon. Jag "tjuvbloggar" det här redan idag för att kunna vara med och tävla med det.


Alla mönstrade papper och stämplar kommer från Magnolia. Motivstämpeln är en av Magnolias Minisar och heter Little Mermaid Tilda. Som vanligt har jag färglagt med Promarkers och Flexmarkers. Bakom Tilda sitter en bit wellpapp som jag har embossat på med vitt pulver. När jag beställde pysselmaterial senast var det inslaget i wellpapp, den som spar han har hi hi. 

Med detta kortet vill jag delta i följande utmaningar:

Ha en fin dag!
Kram
fredag 19 april 2013

En liten skogsfe

Hej!
Idag har jag gjort ett kort där jag har maskat ihop flera stämplar från Magnolia.


Jag har använt följande Magnoliastämplar; Elf Tilda, Stor Svamp, Trollfräken, Trollsvampar och texten You make me smile. Gräsdie,Tagdie och mönstrat papper kommer även de från Magnolia.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaning:
Magnolia Down Under Challenges - Challenge #192 Masking
Magnolia-Licious Challenge - Use Bow, Beads or Buttons

Ha en fin dag!
Kram

onsdag 17 april 2013

Bröllopskort

Hej!
Jag är sjukskriven veckan ut eftersom min feber inte vill ge med sig. Jag har dåligt med ork men ett litet bröllopskort har jag iallafall knåpat ihop:


Jag tror att stämpeln kommer från Pysselpassion men är inte säker. Det bruna pappret kommer från Pion Design, de andra är restbitar och jag vet tyvärr inte märket på dem. Färglagt har jag som vanligt gjort med Promarkers och Flexmarkers.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 15 april 2013

Gate Fold Card med Tilda Longstocking

Hej!
Så var det måndag igen och min bloggdag hos Ljuva Änglar. Idag visar jag ett Gate Fold Card (jag tror att vikningen heter så). Så här ser kortet ut när det är stängt;


och så här ser det ut när man öppnar det;


Visst är Tilda Longstocking underbar!

 All information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars blogg.

Ha en fin dag!
Kramsöndag 14 april 2013

DT hos Passion for Promarkers

Hej!
Ännu har ni någon dag på er att vara med och tävla hos Passion for Promarkers. Denna gången är temat Cut out your Images. Denna vecka sponsras vi av Pink Gem Designs. Så här blev mitt inspirationskort:


Jag har använt mig av mönstrade papper från Magnolia.Den söta draken är en digistämpel och heter Denny with Water Can. Motivet kommer från vår sponsor Pink Gem Designs.

Ha en fin dag!
Kram

fredag 12 april 2013

Vårkort med Tilda with big Tulip Pot

Hej!
Jag som aldrig är sjuk ligger hemma med feber. Jag är helt matt i kroppen och orkar inte göra så mycket. Influensa kanske? Lite pyssel har jag iallafall orkat med.

Det är DT-Call hos Magnolia Down Under och temat är Anything goes. Jag chansar och söker även om det känns onåbart. Det vore ett otroligt kul uppdrag eftersom jag älskar Magnolias material. Jag har gjort ett vårkort där alla stämplar kommer från Magnolia:


Motivstämpeln heter Tilda with big Tulip Pot och som vanligt har jag färglagt med Promarkers och Flexmarkers. Det mönstrade pappret kommer från Maja Designs serie "Ska vi ta en fika" och heter"Söders höjder". Bårddie, Staketdie och tagdie kommer alla från Magnolia.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 8 april 2013

DT hos Ljuva Änglar Princess Pea Tilda

Hej!
Idag bloggar jag detta kortet hos Ljuva Änglar:


Motivet heter Princess Pea Tilda och kommer från Magnolias nyaste kollektion Once Upon a Time. Jag kunde inte låta bli att köpa den. Som vanligt har jag färglagt med Promarkers och Flexmarkers. All övrig information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars blogg.

Önskar er en fin dag!
Kram

onsdag 3 april 2013

Kort med Hänglarmotiv

Hej!
Idag vill jag visa två kort med motiv från hÄnglar & sTänglar som jag har glömt att visa:


Först ut ett kort till en liten pojke. Motivet är som vanligt färglagt med Promarkers och Flexmarkers. Det mönstrade pappret kommer från Magnolia. Det fina metallhörnet fick jag av vännen Susy. Kika gärna in i hennes blogg.


...och ett kort till en vän. Visst är denna stämpel ursöt! Det är en av mina absoluta favoriter. Alla mönstrade papper på detta kortet kommer från Studio Calico.

Ha en fin kväll!
Kram

måndag 1 april 2013

DT hos Ljuva Änglar

Hej!
Så var det måndag igen och min bloggdag hos Ljuva Änglar. Idag visar jag en kylskåpsmagnet:


All information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars blogg. Inspirationen till kylskåpsmagneten fick jag av duktiga Pernilla. Här hittar ni hennes fina blogg.

Önskar er en fin Annandag påsk!
Kram