söndag 30 juni 2013

fredag 28 juni 2013

Söta lilla igelkott

Hej!
Jag har "nyupptäckt" Penny Blacks underbara stämplar. De är så söta och passar finfint till CAS-kort. Idag vill jag visa ett kort där jag har använt en stämpel som heter 1449K - guess what?!


Visst är det ett sött motiv. Jag har färglagt med Distress INK refiller. De mönstrade pappren har jag plockat bland mitt pappersspill och jag är inte säker på tillverkarna. Det rutiga kan möjligen vara från October Afternoon men jag är som sagt inte säker.

Ha en fin dag!
Kram

torsdag 27 juni 2013

Clean and simple - kort med motiv från Wee Stamps

Hej!
Idag vill jag visa ett födelsedagskort i CAS-stil;


Motivet kommer från Wee Stamps och heter Sympathy Bugs. Jag har färglagt med Distress INK refiller. Textstämpeln kommer från Gummiapan.

Jag vill delta i följande utmaningar;
Card and Scrap - Bruk et tekststempel
Creatalicious Challenges - All about Summer
Cute Card Thursday - Fly like a Bird

Ha en fin dag!
Kram

onsdag 26 juni 2013

DT hos Passion for Promarkers

Hej!
Nu är det dags för en ny utmaning hos Passion for Promarkers. Denna gången är temat "Name that tune" det vill säga att kortet ska vara inspirerat av en sång. Glöm inte att skriva vilken sång ni har valt. Denna utmaning sponsras av Bugaboo Stamps.

Mitt kort är inspirerat av "Pretty Woman":


Jag har använt en stämpel från Saturated Canary.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 24 juni 2013

DT hos Ljuva Änglar - skolavslutningslayout

Hej!
Jag ligger sååååå långt efter i mitt scrappande. Under helgen hann jag iallafall scrappa förra årets skolavslutning. Många av er har säkert redan hunnit att scrappa årets, hi hi. Denna layout bloggade jag hos Ljuva Änglar:


All information om materialet hittar ni som vanligt i Ljuva Änglars blogg.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 23 juni 2013

GDT hos Magnolia Down Under Challenges - Sepia coloured Image

Hej!
Dags för en ny utmaning hos Magnolia Down Under Challenges. Denna gången vill vi se motiv färglagda i sepiaton (tänk er ett gammalt fotografi). Sponsor är Magnoliabutiken i Borås. Här ser ni mitt kort;


Jag har färglagt Wizard Tilda med Promarkers. Det beiga pappret med prickar kommer från Magnolia och alla dies också. Blommorna kommer från WOC.


Skynda er till Magnolia Down Under Challenges och se designteamets underbara tolkningar av temat.

tisdag 18 juni 2013

Kort med Wee Stamps Silver Fairy

Hej!
Idag har jag knåpat ihop ett kort med en av de sötaste stämplar jag har, Silver Fairy från Wee Stamps /Whimsy Stamps. Det mönstrade pappret kommer från Pion Design och blommorna kommer från Wild Orchid Crafts.


Jag har färglagt med Distress Ink refiller. Runt motivet har jag embossat och stämplat lite.


Med detta kort vill jag delta i följande utmaningar:
Magnolia-licious Challenge Blog - Lucious Lace
Vintage Udfordring - Challenge nr 62 pearls and lace
Stampin´for the Weekend - Cute
Daring Cardmakers - Flower festival

Ha en fin kväll!
Kram

måndag 17 juni 2013

GDT hos Magnolia Down Under Challenges - Sommarkort med Tilda Offshore

Hej!
Jag fått den stora äran att gästa hos Magnolia Down Under Challenges under juni månad och den här veckan är temat Anything Goes. Vi är sponsrade av Tildas Town. Jag har gjort ett somrigt kort där jag har använt mönstrade papper från Maja Design. Jag hoppas att ni inte har tröttnat på kort med marina teman hi, hi.


Jag har maskat ihop två stämplar från Magnolia, Tilda Offshore och Memory Shells. Textstämpeln kommer även den från Magnolia. Färglagt har jag gjort med Distress INK Refiller.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 16 juni 2013

DT hos PFP - Inspired by a Fairy-tale och min pysselhörna

Hej!
Jag ligger efter lite i bloggandet här. Skolavslutning, läkarbesök och fix i trädgården har tagit mycket tid. Men nu kommer äntligen ett inlägg.
Denna vecka är temat Inspired by a Fairy-tale hos Passion for Promarkers. Vi är sponsrade av Bearly Mine Design. Jag blev inspirerad av HC Andersens "Lilla Sjöjungfrun" och här ser ni mitt kort;


Jag har använt mönstrat papper och stämplar från Magnolia. Motivstämpeln heter Little Mermaid Tilda.

Jag har aldrig visat några bilder från min pysselhörna här i bloggen så idag tänkte jag göra det. Jag bor i ett jättelitet hus så jag har inget eget pysselrum utan håller till i en hörna i sovrummet.



Jag har en Expedithylla med skrivbord från IKEA. I de vita kartongerna och i en massa pärmar längst ner i hyllan (syns bara några på bilden) förvarar jag mina stämplar sorterade efter tillverkare. Distresser, andra färger och diverse medium förvarar jag på tavellister. Det är ingen stor pysselhörna men jag tycker att den fyller sin funktion. 

Ha en fin dag!
Kram


onsdag 12 juni 2013

DT hos Ljuva Änglar - Sommarkort med Dangling Sea Edwin

Hej!
Idag vill jag visa ett sommarkort som jag har bloggat hos Ljuva Änglar:


Jag har använt stämpeln Dangling Sea Edwin från Magnolia. Motivet är färglagt med Distress INK refiller. Jag tyckte att det var så kul att måla med Distresser att jag har beställt ännu fler.


Jag har inte så många stämplar med Edwinmotiv. Konstigt nog blir det mest Tilda jag köper. Denna Edwin är nog min favorit.

All information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars Blogg.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 9 juni 2013

GDT hos MDUC - Thank you theme

Hej!
Under hela Juni har jag den stora förmånen att gästa Magnolia Down Under Challenges. Denna vecka är vårt tema "Thank you". Vi sponsras av Stamping Tilda. Här ser ni mitt inspirationskort;


Jag har använt mönstrade papper och motivstämpel från Magnolia. Stämpeln heter Tilda blowing Bubbles. Jag har färglagt med Promarkers.


På vingarna har Tilda fått lite Stickles och på bubblorna har jag lagt Glossy Accent.

Hos Totally Tilda Challenge Blog är det DT-Call nu och jag vill vara med och tävla med detta kort. Temat ska vara min tolkning av sommar. Bakom mitt kort finns två tolkningar;
På sommaren bjuds man på fester, fika och grillkvällar och då kan det vara bra att ha ett Tack-kort på lager. Sommaren innebär också massor av lek med barnen t ex blåsa bubblor. Vilket vi har gjort massor av gånger redan.

Med mitt kort vill jag delta i följande utmaningar:
Totally Tilda DT-Call
Midweek Magnolias Week # 64 Anything goes with Vintage/Frantage option
Marvelous Magnolia Challenge Blog - Anything goes
Deep Ocen Challenge Blog - Challenge 53 - For a Girl
Simply Magnolia Challenge Blog - Layers and Lace

Ha en toppendag!
Kram

lördag 8 juni 2013

Sommarkort med havstema och hänglarmotiv

Hej!
Idag har jag knåpat ihop ett somrigt kort med havstema till en utmaning på Facebooks hänglar & stänglar forum:


Motivstämpeln är från hÄnglar & sTänglar och Poststämpeln kommer från Magnolia. Jag har färglagt med Distress INK refiller (ja, jag övar vidare).  Alla mönstrade papper kommer från Maja Designs serie Skärgårdsliv. Av alla mönstrade papper tror jag att denna kollektion är min all-time-favourite.

Önskar er en fin kväll!
Kram

fredag 7 juni 2013

Studentkort med Magnoliamotiv

Hej!
Måste bara få gnälla av mig lite... Som de flesta av er vet så är jag sjukskriven. Jag har aldrig varit sjukskriven tidigare så det känns konstigt. Jag är sjukskriven för utmattningssymptom. Jag har också haft feber sedan två månader tillbaka vid minsta ansträngning t ex en cykeltur t o r till förskolan (2 km), dammsugning eller promenad med hunden. Detta är oerhört frustrerande för mig som är van att träna 3-4 ggr i veckan. Till denna feber har inte läkarna hittat någon orsak hittills trots många prover. Nu väntar snart remiss till Karlstad. De tror inte att det beror på utbrändheten då de tycker att febern stiger för högt. Igår hade jag 38,8 efter att ha gått en promenad med hunden. Jag hoppas verkligen att jag snart får reda på vad det beror på. Så i allt elände är det tur att jag har mitt pysslande eftersom jag helst ska hålla mig stilla!

NU över till skapandet;
Jag gör väldigt sällan beställningskort men när pappa bad mig att göra ett kort så kunde jag inte säga nej. Han ville ha ett studentkort så jag knåpade ihop detta:


Stämplarna är äldre Magnoliastämplar. Det blå mönstrade pappret kommer även det från Magnolia. Övriga papper hittade jag i restlådan :-)
Färglagt har jag gjort med Distress INK refillerna. Jag övar vidare...

Önskar er en toppenhelg!
Kram

tisdag 4 juni 2013

DT hos Momas lil´shop of stamps - Anemoner

Hej!
Jag har fått den stora äran att ingå i designteamet hos Momas lil´shop of stamps. Det ska bli superkul!
Idag visar jag mitt första kort med digistämpel från Momas.


Jag har använt en digistämpel som heter Anemoner. Som vanligt har jag färglagt med Promarkers och Flexmarkers.


Jag embossade dit pistiller av gult embossingpulver. Visst blev det en kul effekt.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 3 juni 2013

DT hos Ljuva Änglar - Födelsedagskort med Lilla Anna

Hej!
Idag bloggar jag ett födelsedagskort hos Ljuva Änglar. Visst är Lilla Annastämpeln ursöt!


Lätt att färglägga är hon också. All information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars blogg.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 2 juni 2013

GDT hos MDUC - Tilda in Cotton Dress

Hej!
Jag är så glad för att jag har fått den stora äran att vara gästdesigner i Juni hos Magnolia Down Under Challenges. Visst får jag lite prestationsångest bland alla dessa otroligt talangfulla designers men det är så kul att få chansen att gästa. Denna gången är temat "Bling it Baby". Sponsrar gör Live And Love Crafts. Här ser ni mitt inspirationskort:


Jag har använt mönstrade papper från Magnolia. Blommorna och tagsen har jag stansat ut med Magnolia Doo Hickey Dies. Den lilla doilien har jag stansat ut med die från Die-Namics-Die. Den ingår i ett set med fyra olika doilies.


Motivstämpeln kommer även den från Magnolia och den heter Tilda in Cotton Dress. För första gången testade jag att färglägga med Distress Ink refiller. Oj oj oj, så svårt det var men kul. Det var så svårt att få färgen så som jag ville ha den. Med några års övande blir det säkert bättre.

Ha en fin dag!
Kram