måndag 30 juni 2014

DT hos C.C. Designs Rubber Stamps - Till fröken

Hej!
Idag börjar C.C. Designs Rubber Stamps visa de stämplar som kommer att släppas i juli. En av dem heter Olivia´s Apple och här ser ni ett kort som jag har gjort med detta motiv:


De mönstrade pappren som jag har använt kommer från Maja Design och jag har som vanligt färglagt motivet med Distress INK refiller. Runt Olivia och på molnet har jag embossat med Frantage Shabby Blue. Även textstämpeln är en av C.C. Designs julistämplar. Molnet och staketet är utstansat med Magnolia Doo Hickey Dies. Kika gärna i C.C. Designs blogg så får ni se fler av stämplarna som kommer att släppas i juli.

Efter att ha funderat en tid har jag nu bestämt mig för att hoppa av mina DT-uppdrag. Tiden och orken räcker helt enkelt inte till just nu. Barn, heltidsjobb, hus och djur tar all min tid. Med sorg i hjärtat inser jag att tiden för min hobby inte finns där. Iallafall inte i den utsträckning som krävs för att ha DT-uppdrag. Jag har några alster kvar att blogga för C.C. Designs men sedan är det slut...
Jag kommer att fortsätta skapa men i betydligt mindre skala än nu. Hoppas att ni kommer att fortsätta att följa min blogg ändå.
Stor kram till mina fina läsare

lördag 28 juni 2014

DT hos Marvelous Magnolia - Altrad tändsticksask

Hej!
Nu är det dags för en ny utmaning hos


Denna gången är vårt tema "Anything goes". Lätt som en plätt. Skapa fritt! Jag har altrat en tändsticksask:


Jag har använt mig av mönstrade papper från Maja Design. Den söta motivstämpeln heter Burger Tilda. Jag har som vanligt färglagt med Distress INK refiller.

Klicka er vidare till Marvelous Magnolia och läs mer om vår utmaning.

Med denna asken vill jag delta i följande utmaning:
Dutch Magnolia Lovers - Challenge # 84 Anything but a Card
Simply Magnolia - Anything but a Card

Ha en fin helg!
Kram

måndag 23 juni 2014

DT hos Ljuva Änglar - Till en vän

Hej!
Så var det måndag igen och jag har nedräkning till semestern. Jag jobbar den här veckan och en vecka till. Sedan är jag ledig i tre sköna veckor. Jag längtar!

Idag bloggar jag det här kortet hos Ljuva Änglar:


Den söta stämpeln som jag har använt kommer från Magnolias kollektion Animals of the Year och heter Edwin with Teo the Dragon. Visst är den söt! Som vanligt har jag färglagt med Distress INK refiller. All övrig information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars blogg.

Med det här kortet vill jag delta i följande utmaning:
Tildas Town - Challenge # 109 Dies and/or Punches
Time for Magnolia Challenge - # 60 Boys II Men
Midweek Magnolias - # 91 Endearing Edwin

Ha en fin dag!
Kram

lördag 21 juni 2014

DT C.C Designs Rubber Stamps - Trevlig sommar

Hej!
Hoppas att ni har haft en trevlig midsommar. Min har varit fin. Jag har ätit sill, jordgubbar och bundit blomsterkrans. Min sambo tog några foton på mig i skogen som ligger 1 km från vårt hus. Här ser ni några av dem:



Nu över till pysselvärlden... jag har gjort detta kort till C.C Designs Rubber Stamps


Motivet som jag har använt heter Summer Henry och jag har färglagt det med Distress INK refiller. I C.C Designs blogg hittar ni fler av motiven som släpptes i juni.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 16 juni 2014

DT hos Ljuva Änglar - Sommarkort

Hej!
Så var det måndag igen...så fort helgerna går. Idag bloggar jag detta kort hos Ljuva Änglar:


Alla stämplar som jag har använt kommer från Magnolia. Motivstämpeln heter Summer Bathing Tilda. All övrig information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars blogg.

Med det här kortet vill jag delta i följande utmaningar:
Simon Says Stamp blog - Anything goes
Tildas Town - Challenge # 108 Summer Fun
Magnolia-licious - Tuesday challenge Summer Fun
Dutch Magnolia Lovers # 83 Water Strand
Totally Tilda # 98 All at Sea
Time for Magnolia Challenge - # 59 Summertime
Stampin for the weekend - Anything goes

Ha en fin dag!
Kram

fredag 13 juni 2014

DT hos Marvelous Magnolia - Challenge 70 Punches

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin dag. Idag har det varit skolavslutning här. Min fina dotter har gått ur trean. Tänk så fort åren går. Jag har jobbat men det var så få barn på jobbet att vi kunde gå och titta på skolavslutningen tillsammans med dem. Det var spännande och högtidligt! Vi hade tur med vädret också...det kom inget regn fast det såg ut som om det skulle komma.

Nu är det dags för en ny utmaning hos


Denna gången är vårt tema "Punches". Jag har använt en bårdpunch från Martha Stewart som jag tror heter Doily Lace. Även fjärilspunchen kommer från Martha Stewart.
Här ser ni mitt inspirationskort:


Jag har använt en Magnoliastämpel som heter Tilda with Spitz Pocket. Detta är en av mina favoriter. Som vanligt har jag färglagt med Distress INK refiller. Stämplarna som jag har använt på kanten av motivet och de mönstrade pappren kommer också från Magnolia.

Skynda er att klicka er vidare till Marvelous Magnolia Challenge Blog och läs mer om vår utmaning.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 9 juni 2014

DT hos Ljuva Änglar - Födelsedagskort

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Här i Värmlandsskogarna har vi haft både regn och solsken. Mest vackert väder som tur var. Idag bloggar jag detta kortet hos Ljuva Änglar:


Materiallistan hittar ni i Ljuva Änglars blogg.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 8 juni 2014

DT hos Marvelous Magnolia - prinsesskort

Hej!
Än finna det tid kvar att vara med i Marvelous Magnolia Challenge Blogs senaste utmaning. Denna gången är vårt tema "Flourishes". Vi sponsras av The Ribbon Girl och Tildas Town. Här ser ni mitt inspirationskort:


Jag har använt den söta Magnoliastämpeln Tilda with Corkscrews. Även stämplarna som jag har använt på kanten och de små mössen kommer från Magnolia.  Färgläggningen har jag gjort med Distress INK refiller och de mönstrade pappren kommer från Magnolia. Runt motivet har jag embossat med Frantage Shabby white.

Ha en fin dag!
Kram

torsdag 5 juni 2014

DT hos C.C. Designs Rubber Stamps - Shelby

Hej!
C.c. Designs Rubber Stamps släpper många nya söta stämplar i juni. Idag visar jag en av dem som heter Shelby:


Kika i C.C. Designs blogg så hittar ni fler av de nya motiven.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 2 juni 2014

DT hos Ljuva Änglar - Altrad tändsticksask

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Här i Värmland har vi haft fint väder och jag har tillbringat mest tid utomhus. En liten stund vid pysselbordet blev det iallafall. Idag bloggar jag denna tändsticksask hos Ljuva Änglar:


All information om materialet hittar ni i Ljuva Änglars blogg.

Med denna ask vill jag delta i följande utmaning:
Vintage utfordring - Utfordring # 82 Bruk metallpynt/charms

Ha en fin dag!
Kram

söndag 1 juni 2014

DT hos C.C. Designs Rubber Stamps - June preview

Hej!
Idag börjar C.C. Designs Rubber Stamps att visa stämplar som släpps i juni. En av de nya stämplarna är Beach Ball Birgitta som jag har använt på mitt kort:


Detta kort är i storlek 8 *12 cm (dubbelvikt). Det mönstrade pappret som jag har använt kommer från MME. Motivet har jag färglagt med Distress INK refiller. På bollen och glasögonen har jag lagt Glossy Accent men det är svårt att se på fotot. Klicka er vidare till C.C. Designs blogg och se fler av de nya stämplarna.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaningar:
Card and scrap - Udf. # 77 Clean and simple
Kort O Mania - Ufordring # 109 Anything goes

Ha en fin dag!
Kram