söndag 27 juli 2014

Födelsedagskort med blomsterfe

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Min semester lider mot sitt slut. Imorgon börjar jag att jobba igen. Jag skulle inte ha något emot att vara ledig en vecka till :-)
Idag visar jag ett födelsedagskort:


Den söta motivstämpeln kommer från Whimsy Stamps och ingår i ett set som heter Flower Fairies. Jag har färglagt med Distress INK refiller och runt motivet har jag embossat med Frantage Shabby White. Textstämpeln tror jag kommer från Inkido. Det mönstrade pappret med körsbär kommer från Magnolia, det rödmönstrade vet jag tyvärr inte märket på.

Jag vill delta i följande utmaning:
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge # 82 Lots of layers

Ha en fin dag!
Kram

onsdag 23 juli 2014

DT hos C.C Designs Rubber Stamps - Födelsedagskort till en skolkille

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin dag. Idag visar jag en av de söta stämplarna som C.C Designs Rubber Stamps släppte i juli. Den här sötnosen heter Brain:


Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller. Pappren som jag har använt kommer från min spillåda och jag minns tyvärr inte tillverkarna. Jag har dekorerat sparsamt med washitape, twine, knapp och bokstavsstickers. Kika gärna i C.C. Designs blogg så får ni se vad de andra i designteamet har hittat på.

Detta var mitt sista DT-kort för C.C. Designs Rubber Stamps. Jag är så glad för att jag har fått vara med och skapa med dessa underbara stämplar. Tusen tack Christine!

Ha en fin dag!
Kram

söndag 20 juli 2014

Födelsedagskort med Penny Blackmotiv

Hej!
Jag njuter av min sista semestervecka. Synd att semestern alltid tar slut så fort. Jag har gjort några kort under min ledighet och idag visar jag ett av dem:


Här har jag använt en av mina favoriter bland Penny Blackstämplarna. Den heter Bee Coustume. Alldeles underbart söt tycker jag. Färglagt har jag gjort med Distress INK refiller. På kattens vingar har jag lagt lite stickles i nyansen Stardust.  Runt motivet har jag embossat med Frantage Shabby White. Det mönstrade pappret kommer från Pion Design.

Ha en underbar helg!
Kram

lördag 19 juli 2014

Till en nyfödd tjej

Hej!
Hoppas att ni har det skönt i sommarvärmen. Idag har det regnat lite här men det gör inget för min del. Jag slog mig ner vid pysselbordet en stund och gjorde ett beställningskort. Kortet är till en nyfödd tjej:


Vintagebilden som jag har använt kommer från Pion Design och de mönstrade pappren kommer från Maja Design. Den underbara spetsen har jag beställt från the Ribbon Girl. Det är min absoluta favorit.

Jag har en semestervecka kvar nu. Det känns bra att få vila ett tag till. Hoppas att hinna fixa och dona lite här hemma...och pyssla så klart.
Ha en fin lördagskväll!
Kram

onsdag 16 juli 2014

DT hos C.C. Designs Rubber Stamps - Backpack Nancy

Hej!
Hoppas att ni har en fin sommar. Jag har semester och det är så skönt. Härligt att få skrota runt här hemma och ta dagen som den kommer. Idag visar jag en av de stämplar som C.C. Designs Rubber Stamps släppte nu i juli och den heter Robertos Backpack Nancy:


Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller.  På kinderna har Nancy fått lite rouge i form av torrpastell.


Det lila prickiga pappret kommer från Reprint, det oranga pappret med fjärilar kommer från Studio Calico - Hey Day Collection och det mintgröna prickiga pappret kommer från MME. Textstämpeln kommer även den från C.C Designs Rubber Stamps och den ingår i ett set som heter All about Teachers.


Kika i C.C. Designs blogg så får ni se fler av de fina julistämplarna!
Ha en fin dag!
Kramsöndag 13 juli 2014

Blått är flott

Hej!
Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen. Vi har haft 30 grader varmt en hel vecka. Underbart! Idag är det något svalare och mulet så jag passade på att sätta mig vid pysselbordet en stund. Jag har gjort ett lite mindre kort, storleken är 10*10 cm.


Den söta stämpeln som jag har använt kommer från Penny Black och heter Garden Buggy. Som vanligt har jag färglagt motivet med Distress INK refiller. De mönstrade pappren kommer från Maja Design och spetsen har jag beställt från The Ribbon Girl.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaning:
Penny Black Saturday Challenge - July Buttons & Bows

Ha en fin dag!
Kram

onsdag 2 juli 2014

DT hos C.C. Designs Rubber Stamps - Till en skolkille

Hej!
C.C. Designs Rubber Stamps släpper nya fina stämplar i juli. En av dem heter Pollycraft Brain och här ser ni ett kort där jag har använt det motivet:


Visst är denna lilla kille ursöt! Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper. Även den fina texten är en av C.C. Designs julistämplar. Den ingår i ett set med texter som heter All About Teachers. Kika i C.C. Designs blogg så ser ni fler av de nya stämplarna!

Med det här kortet vill jag delta i:
Cute Card Thursday - Challenge 327 Circles
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge # 81 Add a sentiment

Ha en toppenfin dag!
Kram