söndag 24 augusti 2014

Layout - Hemma hos trollen

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Här har det varit mycket regn men det gör inget för min del. Jag har hunnit städa och fixa inomhus. Idag har jag gjort en layout. Det händer inte ofta :-)


Detta fotot tog vi när vi var i Tomteland för två år sedan. Jag ligger lite efter i scrappandet hi hi. I det här huset bor trollen. Där inne kunde man bland annat se se trollmors skafferi, troll som sov och skatter. Jag har använt mönstrade papper från Daisyd´s, MME och October Afternoon. Jag har dekorerat med washitape, knappat och diecuts.

Med denna layout vill jag delta i följande utmaning:
Card and scrap - udf # 80 Brug blomster og ruter (jag hoppas att ni ser rutorna på bakgrundspappret
Simon says Monday Challenge - Anything goes

Ha en fin dag!
Kram

lördag 16 augusti 2014

Till en vän

Hej!
Denna vecka har jag jobbat två dagar och varit ledig resten. Så borde alla veckor vara. Idag har jag gjort ett kort till en vän. Kanske hamnar det i just din brevlåda!


Den söta stämpeln kommer från Penny Black och heter Sun dried. Jag har som vanligt färglagt med Distress INK refiller. Det prickiga pappret kommer från October Afternoon och det andra mönstrade pappret kommer från MME´s block Remarkable.

Ha en fin dag!
Kram

måndag 11 augusti 2014

Födelsedagskort

Hej!
Idag har jag semester, härligt. Denna vecka jobbar jag bara 2 dagar. Flera sådana veckor vore inte dumt :-)
Födelsedagskort kan man aldrig få för många av på lagret. Detta har jag gjort idag:


Den söta stämpeln kommer från Penny Black och heter Ecarte, Splits, Pirouette. Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller. På balettkjolarna har jag lagt Stickles i nyansen Stardust. Det lila mönstrade pappret kommer från Maja Design och det med blommor kommer från Magnolia.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaning:

Penny Black Saturday Challenge - August Floral Fantasy (DT Call)

Ha en fin dag!
Kram

söndag 10 augusti 2014

Sommarkort med motiv från Wee Stamps

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag slog mig ner vid pysselbordet. Dygnets timmar räcker helt enkelt inte till. Idag fick jag äntligen ihop ett kort:


Det söta motivet kommer från Wee Stamps och heter Shelley. Som vanligt har jag färglagt med Distress ink refiller. På fenorna och på papperskanterna har jag lagt Stickles Stardust. På motivet har jag gjort pärlor med Pearlmaker.  Runt motivet har jag embossat med Frantage Shabby White och på wellpappen har jag embossat med vitt pulver. De mönstrade pappren kommer från Magnolia. Båda spetsarna kommer från The Ribbon Girl.

 Med detta kort vill jag delta i följande utmaningar:
Simon says - Make it Sparkle
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge # 83 Summer colours
Cute Card Thursday - Challenge # 333 Lot´s of Lace

Ha en fin dag!
Kram