söndag 28 september 2014

Bus eller godis?

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Min har varit toppen. Vi har haft solsken och varmt. Idag visar jag ett Halloweenkort där jag har använt flera olika stämplar från hÄnglar & sTänglar som jag har maskat ihop.


Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller. Runt motivet har jag embossat med Frantage Shabby White. De mönstrade pappren kommer från Graphic 45. Spetsen kommer från The Ribbon Girl och blommorna kommer från Strömstad Scrapbooking.

Med det här kortet vill jag delta i följande utmaningar:
Kort O Mania - Utfordring # 115 Anything goes
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge # 87 At least one flower
Simon Wednesday Challenge - Anything goes
Daring Cardmakers - Autumnal forest

Ha en fin dag!
Kram

söndag 21 september 2014

Ett magiskt kort

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Jag är så nöjd med den här helgen då jag har hunnit med allt som var planerat. Huset är städat, lillprinsen har fått höstskor, jag har bakat kakor, hunnit pyssla och köpt födelsedagspresenter till prinsessan. En toppenhelg med andra ord! Det här kortet har jag gjort under helgen:


Motivet heter Magical Day och kommer från Penny Black/Mo Manning. Färglagt har jag gjort med Distress INK refiller. Denna stämpel var bland de svåraste jag har gett mig på att färglägga men till slut blev jag klar. Runt trollspöt och på vingarna la jag lite stickles. De mönstrade pappren kommer från Maja Design och rosorna kommer från Wild orchid crafts.


Med det här kortet vill jag delta i följande utmaningar:
Card and Scrap - Udfordring # 82 Anything goes
Creatalicious Challenges - Challenge # 76 Flower power
Kort O Mania - Utfordring #115 Anything goes
The Ribbon Girl Blog - September Colour Challenge

Ha en fin dag!
Kram

lördag 20 september 2014

Lekfull skogslayout

Hej!
Hoppas att ni har en riktigt härlig helg. Här har vi strålande vackert väder och nästan sommartemperatur. Smultronen blommar och har kart i rabatten. Idag visar jag en layout:


Jag tycker mycket om att vara i skogen. Det är vackert och avstressande. Jag försöker föra över min kärlek till skogen till övriga familjemedlemmar. Det här fotot är taget för några år sedan så mina barn har blivit lite större nu :-)
Det mönstrade pappret kommer från Simple Stories. Den söta räven och igelkotten är die-cuts från Jillibean Soup. Båda beställde jag från Cili in Papers.

Ha en fin dag!
Kram

torsdag 18 september 2014

Clean and simple med stämplar från Gummiapan

Hej!
Idag visar jag två kort i Clean and simplestilen. De är lika men ändå inte. Alla stämplar kommer från Gummiapan.


På det här kortet har jag använt stämplarna Äpple och Om du har ett äpple vill du dela det med mig. Jag har stämplat på 300 grams akvarellpapper och jag har färglagt med Distress INK refiller.


På det här kortet har jag maskat ihop Dunboll med tofs och Trädgren. Textstämpeln heter Önskar dig en dag full med solsken och skratt.Ha en toppendag!
Kram

lördag 13 september 2014

Julkort med motiv från Whiff of Joy

Hej!
Äntligen är helgen här och jag passar på att spendera lite tid vid pysselbordet. Idag har jag gjort ett julkort:


Det söta motivet kommer från Whiff of Joy och heter Uru and Candycane. Visst är den söt! Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper. Snöflingan och kvistarna har jag stansat ut med Martha Stewartpunchar och granarna med dies från Magnolia. Textstämpeln och snöflingan är Magnoliastämplar. Det mönstrade pappret kommer från Maja Design.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaningar:
Whiff of Joy  - Challenge # 185 Vintage
Card and Scrap - Utfordring # 81 Alt er tilladt
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge # 86 Vintage

Ha en fin dag!
Kram

onsdag 3 september 2014

Höstkort med hÄnglarmotiv

Hej!
Hoppas att ni har en fin dag. Jag vabbar med en väldigt förkyld lillprins idag. Vi har läst sagor och bakat blåbärspaj. Mysigt! Idag visar jag ett höstkort där jag har använt tre stämplar från hÄnglar & sTänglar.


Jag har färglagt dem med distress INK refiller. De mönstrade pappren kommer från MME`s serie Remarkable. De små svamparna har jag stansat ut med dies från Quickutz.


På vingarna har jag lagt Stickles i nyansen Stardust.


Ha en fin dag!
Kram

måndag 1 september 2014

Layout - Födelsedagskalas

Hej!
Nu har jag äntligen något nytt att visa här. Jag har gjort en LO där jag har använt ett mönstrat papper från October Afternoons serie Cakewalk. I den serien finns många härliga papper.


Detta foto tog jag på ett av dotterns födelsedagskalas...det var några år sedan. Jag har många foton som ligger och väntar på att bli scrappade.

Ha en fin kväll!
Kram