tisdag 28 oktober 2014

Vinterkort

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin dag. Detta kortet gjorde jag under helgen. Igår var det 15 grader varmt här och idag bloggar jag ett kort med snöflingor :-)


Jag gjorde kortet ganska enkelt för att jag tyckte att det passade till motivet. Stämpeln heter Celebrating snow och kommer från Penny Black. Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller. Det mönstrade pappret kommer från MME.

Med detta kort vill jag delta i:
Penny Black and More - October Challenge Get ahead for Christmas

Ha en fin dag!
Kram

söndag 12 oktober 2014

Julkort med Magnoliamotiv

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Min har varit helt okej. Igår städade jag och krattade löv. Idag har jag knåpat ihop ett julkort:


Jag har använt mig av en av stämplarna i Magnolias senaste kollektion. Jag vet tyvärr inte vad den heter. Min vän Marie var snäll och köpte med den till mig när hon var på Magnoliadagen.


Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper. Över motivet har jag embossat med Frantage chunky white Deep Impression embossing enamel. Diesen, textstämpeln, pärlorna och det mönstrade pappret kommer även de från Magnolia. De små enkvistarna är utstansade med en Martha Stewart punch.



Med detta kort vill jag delta i följande utmaningar:
Simply Magnolia Challenges - Lace and Pearls
Tildas Town - Challenge # 125 Use your Christmas Stash
Time for Magnolia Challenge - Challenge # 67 Let´s play Bingo (Lace, Dies, Tag)
Midweek Magnolias - #99 Anything goes
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge #88 Christmas in October
Card and Scrap - Udfordring #83 Brug Dies

Ha en fin dag!
Kram

lördag 4 oktober 2014

Nytt DT-uppdrag och ny utmaning hos Penny Black Saturday Challenge

Hej!
Jag är så glad för att jag har fått ett nytt DT-uppdrag. Jag är numera medlem i designteamet hos Penny Black Saturday Challenge. Wohoooo! Jag älskar dessa söta stämplar och är väldigt tacksam för att jag får vara en del av detta team.

Nu är det dags för Oktoberutmaningen hos Penny Black Saturday Challenge och denna gången är vårt tema Halloween / Halloweenfärger.

Här ser ni mitt inspirationskort:


Jag har använt en stämpel från Penny Black som heter Scary Spider. Fast så vidare läskig tycker jag inte att den är utan mest söt. Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper. De mönstrade pappren kommer från Graphic 45.

Klicka er vidare till Penny Black Saturday Challenge och delta i vår utmaning.

Ha en fin dag!
Kram

fredag 3 oktober 2014

Födelsedagskort

Hej!
Äntligen är helgen här. Som jag har längtat. Idag visar jag ett födelsedagskort:


Jag har använt mönstrade papper från MME. Den söta stämpeln kommer från Penny Black och heter ...for a spin. Jag älskar verkligen dessa underbara djurstämplar. Motivet har jag färglagt med Distress INK refiller.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaning:
Cute Card Thursday - Challenge # 341 Spots and Dots
Simon Says Stamp Wednesday Challenge - Transport it

Ha en fin dag!
Kram