onsdag 31 december 2014

En nyårshälsning

Hej!
Hoppas att ni får en härlig nyårsafton. Vi har varit i skogen och fotat fina vinterbilder på vår hund. I eftermiddag väntar en god middag med familjen. Idag vill jag visa en nyårshälsning som är på väg hem till en vän :-)


Kortet är i CAS-stil och jag är tyvärr osäker på papperstillverkarna. Jag tror att det prickiga kommer från MME. 

Jag vill avsluta med att önska er Gott Nytt År!
Kram


söndag 28 december 2014

Ett försenat julkort

Hej!
Hoppas att ni alla har haft en underbar jul. God fortsättning! Min jul har varit precis så lugnt och skön som jag hade hoppats. Jag hann inte blogga alla julkort innan jul så idag visar jag ett av dem:


Jag har använt två stämplar från Magnolia. Motivstämpeln heter Kuliga Julia. Jag har färglagt med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper. På Julias vingar har jag lagt Stickles.

Ha en fin dag!
Kram

lördag 6 december 2014

DT hos Penny Black Saturday Challenge - Snöflingor

Hej!
Hoppas att ni har det bra. Säkert är ni igång med julkorten för fullt. Nu är det dags för en ny utmaningen hos Penny Black Saturday Challenge som går fint att kombinera med julkortstillverkningen. Denna gången är vårt tema Snöflingor. Här ser ni mitt inspirationskort i form av en vante:


Mallen som jag hade var gammal och för liten men jag förstorade upp den i kopiatorn. Stämpeln som jag har använt kommer från Penny Black och heter Celebrating snow. Visst är den ursöt! Jag har färglagt den med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper. Bård- och snöflingepunch kommer från Martha Stewart. På alla snöflingor har jag lagt Stickles i nyansen Crystal. Det mönstrade pappret kommer från Maja Design. Läs mer om Penny Black Saturday Challenges decemberutmaning här.

Ha en fin dag!
Kram