söndag 11 januari 2015

Pyssellusten har återvänt

Hej!
Hoppas att ni har haft en härlig helg. Jag har både hunnit att träna och pyssla denna helgen. Idag har jag åkt skidor med mina barn. Vi behöver träna inför Arlaloppet. Här visar jag två av korten som jag har gjort under helgen:



Visst är denna stämpel underbar. Den kommer från Penny Black och heter Heart alloever. Jag har färglagt med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaning:
Card and scrap - Udfordring # 88 Brug stempel


Jag gjorde även ett påskkort. Nu är jag minsann ute i tid :-) 
Stämplarna och pappren kommer från Gummiapan. Jag beställde dem under veckan. Nytt material blir jag alltid motiverad av. Motivet har jag färglagt med Promarkers på Letrasets eget papper.

Med detta kortet vill jag delta i följande utmaning:
Simon Says - Something new (new crafty stash)
Cute Card Thursday - What´s new? (new Stamps and new papers)

Ha en fin dag!
Kram

söndag 4 januari 2015

Januariutmaning hos Penny Black Saturday Challenge

Hej!
Jag vill börja med att önska er Gott Nytt År! Nu är det dags för en ny utmaning hos Penny Black Saturday Challenge. Denna gången är vårt tema Ny, tänk till exempel nytt jobb, nyfödd eller nytt hus. Jag valde att göra ett nytt jobb-kort. Väldigt passande eftersom jag själv har fått ett nytt jobb. Efter att ha jobbat i förskola sedan 2002 ska jag nu börja jobba på fritids och som resurs i skolan. Det ska bli kul.
Här ser ni mitt inspirationskort:


Stämpeln som jag har använt heter Hedgehog Bouquet. Jag har färglagt med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper. De mönstrade pappren kommer från Maja Design.

Läs mer om vår utmaning här.
Ha en fin dag!
Kram