fredag 24 juli 2015

Semestertider = pysseltider

Hej!
Hoppas att ni har det bra. Jag har semester. Vi har haft mycket regn och inte vidare varmt så det har blivit en hel del tid vid pysselbordet.


Här är ett av de kort som jag har gjort. De flesta av de mönstrade pappren kommer från October Afternoon. De söta burkarna har jag klippt ut från ett papper med samma märke.


På det här kortet har jag använt mönstrat papper från Maja Design. Stämpeln med den söta ekorren kommer från Whimsy Stamps. Färgläggningen har jag gjort med Distress INK refiller.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 19 juli 2015

Upptäckt ett nytt stämpelmärke

Hej!
Hoppas att ni har det bra. Någon sommarvärme har inte infunnit sig på min semester så då har jag passat på att pysslat istället. Nu i sommar har jag upptäckt ett för mig nytt stämpelmärke; Lawn Fawn. Åh vilka söta stämplar! Jag har inte så många men här visar jag några kort som jag har gjort:


Här har jag använt stämplar ur setet Gleeful Gardens. Det mönstrade pappret kommer från MME. Färgläggningen har jag gjort med Promarkers på alla tre korten.


Dessa stämplar kommer från samma stämpelset. Även diesen som jag har använt kommer från Lawn Fawn. Grattisstämpeln och de fina prickiga pappren kommer från Gummiapan.


På detta kort har jag använt stämplar ur setet Wheelie like you. Visst är de jättesöta!

Ha en fin dag!
Kram på er

lördag 11 juli 2015

DT hos Gummiapan

Hej!
Hoppas att ni har det bra så här i semestertider. Idag bloggar jag hos Gummiapan med dessa kort och ett uppslag i min Planner:




Information om vilka stämplar jag har använt hittar ni i Gummiapans blogg.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 5 juli 2015

Vänskap hos Penny Black Saturday Challenge

Hej!
Hoppas att ni har det bra så här i semestertider. Själv njuter jag av att vara ledig. Det är skönt att få ta dagen som den kommer och slippa att passa tider. Det allra bästa för en morgontrött tjej som jag är att slippa ställa mobilen på väckning :-)

Nu är det dags för en ny utmaning hos Penny Black Saturday Challenge. Denna gången är vårt tema vänskap. Mitt inspirationskort i CAS-stil ser ni här:



Båda stämplarna kommer från Penny Black och den söta motivstämpeln heter Chitchat
Jag har färglagt motivet med Distress INK refiller på 200 grams akvarellpapper.

Hoppas att ni vill vara med i vår utmaning! Läs mer hos Penny Black Saturday Challenge.
Ha en fin dag!
Kram