fredag 11 september 2015

DT hos Gummiapan

Hej på er!
Idag bloggar jag dessa kort hos Gummiapan:


Visst är fåglarna supersöta med sin lilla hjärtanvinge :-) Det är egentligen kycklingar men jag tycker att de kan vara vilken fågel som helst.


Grattis-till-nya-bostaden-kort är alltid bra att ha på lager. De söta husen är Chipboards från Gummiapan. Läs mer om materialet i Gummiapans blogg.

Ha en fin dag!
Kram

lördag 5 september 2015

Ny utmaning hos Penny Black Saturday Challenge

Hej!
Nu är det marknadshelg där jag bor. Här anordnas en av Sveriges största marknader och hela vår lilla stad vaknar till liv. Jag har självklart varit ute och gått bland stånden och köpt in det som hör till...kokosbollar, Brända mandlar och renkorv. Till lunch åt jag kålsoppa enligt tradition. Nu över till pyssel:

Det är dags för en ny utmaning hos Penny Black Saturday Challenge. Denna gången vill vi se alster där ni har använt er av minst 3 olika mönstrade papper. Här ser ni mitt inspirationskort:


Den söta stämpeln från Penny Black heter Daisy Swing. De mönstrade pappren som jag har använt kommer från Lily bee designs serie Autumn Spice. Grattisstämpeln kommer från Gummiapan. Läs mer om vår utmaning hos Penny Black Saturday Challenge.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaning:
Allsorts Challenge Blog - Week 327 Lots of layers

Ha en fin dag!
Kram