lördag 30 januari 2016

Kort till Alla hjärtans dag

Hej på er!
Hoppas att ni har en härlig helg. Under veckan hämtade jag ut ett paket med saker som jag hade beställt från Pyssloteket. Igår hann jag testa några av produkterna :-) Resultatet blev detta kort i CAS-stil:


Bakgrunden gjorde jag med Distressdynor i följande färger: Faded Jeans, Seedless Preserves, Victorian Velvet och Squezzed Lemonade. När jag var klar sprayade jag Glimmer mist över.  Det var första gången jag testade detta men det blir säkert fler gånger. De söta stämplarna ingår i ett set från Lawn Fawn som heter My Silly Velentine. Sockorna är färglagde med Promarkers.

Med detta kort vill jag delta i:
CASology - week 182 Adore

Ha en fin dag!
Kram

söndag 17 januari 2016

Födelsedagskort

Hej!
Hoppas att ni har haft en skön helg. Här i Värmlandsskogarna har vi haft vackert väder men kallt, -20C. Det är skönast att vara inomhus. Idag vill jag visa ett födelsedagskort:
Jag har stämplat med Memento Tuxedo Black på Letrasets eget papper och sedan färglagt med Promarkers. Den söta räven kommer från Lawn Fawns set Winter Fox. Det lilla hjärtat kommer från ett annat set från Lawn Fawn som heter Wheelie Like You. Textstämpeln kommer från Gummiapan. Det mönstrade pappret som jag har använt båda sidorna på kommer från Maja Design. 

Med detta kort vill jag delta i:


Ha en fin dag!
Kram

söndag 10 januari 2016

DT hos Gummiapan

Hej på er!
Idag är det min bloggdag hos Gummiapan. Jag gillar att ha ordning och reda i min pysselhörna. Var sak på sin plats för då blir det så mycket lättare att hitta det man söker. För att hitta rätt färg bland stämpeldynorna har jag gjort en liten färgkarta:På framsidan har jag använt mig av stämpeln Dunboll med tofs och inuti Tre dubbelhjärtan. Båda stämplarna kommer från Gummiapan.

Det är dags att börja med korten till Alla hjärtans dag. Här är ett kort i Clean & Simple stil:


Här har jag använt mig av Litet enkelt hjärta och Always on my mind - forever in my heart. Även de från Gummiapan. I Gummiapans blogg finns fler bilder, klicka er gärna vidare dit.

Ha en fin dag!
Kram

lördag 2 januari 2016

En hel hög med små kort

Hej!
Gott nytt år! Hoppas att det nya året bjuder på många stunder vid pysselbordet. Mina nyårslöften är att göra fler kort än förra året och att äta mindre godis. Det ena löftet blir nog svårare att hålla än det andra :-)
Idag vill jag visa några små kort som jag har gjort under jul och nyår.


 Jag passade på att shoppa lite i några olika scrapbutiker nu under mellandagsrean. Bland annat köpte jag dessa små söta stämplar hos Scrapfabriken. Märket på dessa stämplar är My Favorite Things och setet med clearstamps heter You Gnome me. De mönstrade pappren kommer från Simple Stories - Vintage Bliss. 


Jag har färglagt motiven med Promarkers på Letrasets eget papper.  

På detta kort har jag använt mig av stämplar från Lawn Fawn. Setet heter Winter Penguin. Det mönstrade pappret kommer från MME.

Det sista kortet har också ett motiv från Lawn Fawn. Setet heter Winter Fox. Diesen kommer från samma märke. Det mönstrade pappret kommer från Bo Bunny - Elf magic Collection. 

Ha en fin helg!
Kram