söndag 28 februari 2016

Små söta rävar

Hej!
Hoppas att ni har en fin helg. Här har vi haft underbart väder, strålande sol som faktiskt värmer. Vi har fortfarande kallt på nätterna. Imorse var det -11 när jag vaknade. Under veckan kom nya stämplar från Lawn Fawn som jag har beställt. Setet heter Mom + Me. Jag var naturligtvis "tvungen" att testa dem direkt :-)





De randiga pappret kommer från Simple Stories - Vintage Bliss och det prickiga kommer från MME. Jag har färglagt de söta små rävarna med Promarkers.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 21 februari 2016

Födelsedagskort

Hej på er!
Hoppas att ni har en fin helg. Här har det blivit vinter igen. Det snöade hela dagen igår och gräsmattan är åter täckt av snö. Idag vill jag visa ett födelsedagskort:




Jag bara älskar dessa stämplar från My Favorite Things. Setet heter You Gnome Me. Jag har färglagt motivet med Promarkers.

Med detta kort vill jag delta i följande utmaningar:
Creatalicious Challenges - Challenge # 85 Favourite Colour Combo (Pastel colours)
Allsorts Challenge Blog - Week 351 Birthday wishes
Kort O Mania - Utfordring # 147 Anything goes

Ha en fin dag!
Kram

söndag 14 februari 2016

Från sagornas värld

Hej!
Hoppas att ni har haft en fin helg. Här har det gått från att nästan ha varit vår med gräsmattan framme, snödroppar i rabatten och cykel till jobbet till att ha blivit vinter igen med gräsmattan täckt av snö. Ljust och fint är det iallafall. Jag har gjort ett kort med motiv från sagornas värld:



Jag har använt mig av motiv och text ur ett stämpelset från Lawn Fawn som heter Critters ever after. Jag har färglagt med Promarkers på Letrasets eget papper.

Ha en fin dag!
Kram

söndag 7 februari 2016

Till en vän

Hej!
Jag såg att Cili in Papers månadstävling var en färgutmaning med fantastiskt fina färger (jag älskar pastellfärger) och bestämde mig för att knåpa ihop ett bidrag. Här ser ni färgerna som man skulle använda


och så här blev mitt bidrag:


Jag valde att göra ett kort där jag använde stämplar från My Favorite Things. Stämpelsetet heter You Gnome Me. Jag har färglagt med Promarkers på Letrasets eget papper. Tyvärr vet jag inte tillverkaren på det mönstrade pappret.



Med det här kortet vill jag delta i följande utmaningar:
Cili In Papers månadsutmaning Februari
Cute Card Thursday - Challenge 411 In the Pink
I love Promarkers Challenge Blog - Challenge 301 Anything goes
Passion for Promarkers - Week 331 Show us your favorites (Pastellcolors)

lördag 6 februari 2016

CAS-kort

Hej!
Hoppas att ni har en fin helg. Jag har det bara bra. Den här helgen är jag alldeles ensam hemma. Resten av familjen är på vift. Jag passade på att göra några kort.


PÅ det här kortet testade jag att göra en bakgrund med distressdynor och vatten. Det krävs nog en hel del övning innan man får till det men det var kul att testa. Textstämpeln som jag har embossat kommer från Kaisercraft. Jag dekorerade sparsamt med stickles och paljetter.


På det här kortet har jag använt dies och stämplar från Lawn Fawn. Färglade gjorde jag med Promarkers. 


Även på detta  Alla hjärtans dagskort har jag använt mig av stämplar från Lawn Fawn. Visst är larven söt!

Under denna veckan tog jag beslutet att säga upp mig från Gummiapans designteam. Det har varit en rolig tid och jag tackar Gummiapan så hemskt mycket för förtroendet!

Ha en fortsatt fin helg!
 

måndag 1 februari 2016

Alla hjärtans dag...igen

Hej!
Hoppas att ni hade en fin helg. Jag har haft en lugn och mysig helg. Vi närmar oss Alla hjärtans dag och idag vill jag visa ett kort och två Tags som jag har gjort.


Vellumet ingick i mitt månadskit från Sirap i Paris. Visst passade det perfekt till ett Alla hjärtans dagskort. Den söta kaninen och texten kommer från ett stämpelset från Lawn Fawn som heter My silly Valentine. Kaninen är färglagt med Promarkers.



Stämplarna som jag har använt på tagsen kommer från samma stämpelset som de jag använde på kortet. Det prickiga pappret kommer från October Afternoons serie Woodland Park och heter Bunny Tail Trail.

Ha en fin dag!
Kram