måndag 20 september 2010

Dagens kortDagens kort blev ytterligare ett drakkort. Jag är förälskad i denna söta stämpel från Sweet pea stamps. Jag har lagt glossy accent i ögonen på draken och på nyckelpigan. På vingarna har jag lagt crackle accent men tyvärr syns det inte så bra på bilden. Jag har använt följande papper; MME Tres jolie Bonjour, MME Wild asparagus All boy, K & company SK Blue, Green & brown dots, g.c.d studioswinter wonderland collection, winter chill.

7 kommentarer:

tess sa...

Ja den är helt underbar...

Kristel sa...

A really gorgeous card Frida! I love the way you make cards!!
Hugs Kristel

Mikaelas Scrap In sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mikaelas Scrap In sa...

Hej, vilken fin blogg du har med massa fina kort :). Kul att du hittat mina Tradera auktioner. Ja jag har även webbutik där jag säljer Greeting Farm, Kraftin' Kimmie och Whiff of Joy. Idag kommer jag även lägga upp Belles 'n whistles i webbutiken. På Tradera har du säkert sett att jag har en hel del olika stämpel märken och idag kommer också Stampavie stämplar upp för försäljning. Jag har en hel del fler stämpel nyheter på g också så håll utkik i bloggen :). Gillar verkligen hur du färglagt Sweet Pea draken - jättesnyggt.
Ha det gott
Mikaela

"Witch" sa...

Alltid roligt att titta in här och se alla fina alster du gör. Fattar inte hur du hinner ?! Vill bara säga att Eva och jag fick våra DT paket idag och jag lovar dig - du kommer inte att bli besviken :)
*kram*

Sara-SaGam sa...

Nu har jag hittat hit och hälsar på. Han ser snäll ut den där draken :-)

Gurkiss sa...

Nämen guu vilket sött kort och vilken ur söt drake :)

kram kram