fredag 29 oktober 2010

Snälla tomten

Hej på er!
Det har varit en galet stressig vecka. Jag har knappt hunnit pyssla alls. Idag har jag iallafall gjort en LO. Det här kortet har jag använt förut men det är en favorit så det tåls att scrappas på flera gånger. Pappren är från underbara Maja design ur serien Fröjdefull jul och heter Vävd löpare samt Julsång(jag har använt båda sidorna). Julklappsstämpeln kommer från Papermaze och jag har embossat den med Reprints Pearl red. Titeln är stansad med Qk Snowday. Snöstjärnorna är stansade med en Martha Stewartpunch. Jag har använt stickles, Crystal på bokstäverna, snöstjärnorna samt runt julklappstexten och chipboardstjärnan. Jag har embossat med vitt pulver runt bakgrundspappret och på chipboardstjärnan.

Jag vet en hemlighet...något som fått mig att hoppa av glädje. Vad vill jag inte avslöja förrän i december men lite nyfikna vill jag göra er. Hoppas att ni får en underbar helg.

Kram

5 kommentarer:

Kristel sa...

Woww that's a stunning LO you made there Frida!
Hugs Kristel

Heidi sa...

Så nydelig LO!
Herlig bilde:) Og flott pyntet. Lekre mønster ark du har brukt her også.
God helg, klem:)

Tessan sa...

Men åh så fina kort! Jag är inte så pysslig av mig, fast jag försöker och när jag ser sånt här blir jag insprerad att försöka mer.. :)

Trevlig helg!

KatarinaR sa...

Jättefin Layout!
Gillar stjärnan med julklappstexten över!
Ja, mej gör du iallafall nyfiken :-)
Ha det bra!

Maria sa...

Har det gått nog många veckor i december? :D