måndag 13 juni 2011

Beställning

Hej!

Puh,kom precis hem från min motionsrunda. Först blev det promenad i 4,5 km och sedan joggade jag 6,5 km. Känner mig ganska nöjd med dagens pass. Innan dess hann jag med att knåpa ihop två kort som dotterns fröknar har beställt. Ett kort till en studenttjej och ett kort till en cykel/skidintresserad dam som går i pension. Vad skriver man till de som går i pension egentligen? Så här blev korten;

De mönstrade pappren kommer från Maja design, motivstämpeln från Hänglar och vintagebilden från Piondesign.

Ha en trevlig kväll!

7 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelige begge to!
Flotte farger og pynt:)
Så flink du er til å trene, jeg går med hundene og det er det.
Ha en fortsatt fin kveld, klem:)

Tesa sa...

Härliga kort! Tack för ditt avtryck. Presentasken blev mycket uppskattad, min syster fick den i helgen. Fylld med paperpads och stämplar.
Kram Tesa

Ingela sa...

Njut av livet och friheten- brukar jag skriva i pensionärskorten. Du har ju lyckats fånga damens intressen så bra med både skidor och cykling. Vad du är duktig som har hunnit med två kort och dessutom motionerat. Det är svårt att få tiden att räcka till för allt man vill göra.

Kram Ingela

Hege sa...

Flotte kort, Frida!
Høres ut som om du fikk mye ut av mandagen!

Ha en flott tirsdag!

Annelie sa...

Åh vad glad jag är att du hittade in till mig så att jag fick chansen att upptäcka din blogg! Jag hittade vääldigt mycket fint här & kommer gärna tillbaka!
Kram Annelie

Lisa sa...

Hej!
Har kikat runt lite här, och du är superduktig! Dina kort är helt underbara.
Blir så inspirerad :)

/Lisa

Karin sa...

Hej Frida,
vad mycket fint du har gjort! Jag hinner inte med att varken blogga eller kolla in mina favoritbloggar. Gillar ditt Sommarkort jättemycket, så vackert!
Ha en trevlig helg!
Kram Karin