onsdag 7 augusti 2013

Beställningskort till brudpar

Hej!
Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen. Jag och hunden har precis varit ute och gått 11km i skogen. Härligt men jobbigt för min kropp som tycker att det är dags för feber så fort jag rör mig. Jag mår (förutom att jag fortfarande har ansträngningsfeber) mycket bättre. Det är på väg åt rätt håll!

Idag vill jag visa ett beställningskort till ett brudpar. Bruden är rödhårig så jag utgick ifrån det när jag bestämde färgerna på papper och blommor.


Kortet skulle vara i A5-storlek så det är lite större än det formatet jag brukar jobba med. De mönstrade pappren är fram och baksida av samma ark från Pion Design.

 Motivstämpeln kommer från Magnolia och heter Loving Bridal Couple. Jag har färglagt med Distress INK refiller och Distress Markers. På blommorna har jag lagt lite stickles.

Ha en fin dag!
Kram

8 kommentarer:

Bara lilla jag sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bara lilla jag sa...

vilket underbart kort! Men jag måste även ställa några frågor. Det ligger till så att jag är väldigt ny på det här med att göra kort på beställning. jag undrar så här: HUR GÖR MAN? typ hur mycket tar man betalt,hur tar man betalt, hur fraktar man kortet, hur får man information om jubilaren, mm. mm.
skulle vara glad för svar på ett eller annat sätt och om du skulle meddela mig på något sätt när du svarar så att jag vet att du har svarat(det där lät knäppt, jag vet, hoppas du förstår vad jag menar ändå ;P
/malin

Lotta sa...

Åh så vackert kort du gjort! Underbar färgläggning och så vacker design! kram Lotta

Christina C. sa...

This is absolutely exquisite....a spectacular wedding card!!!!

scrapparewa sa...

Oj, vilket fint kort! Fina milda färger och brudparet är så fint färglagt! Snyggt med lite glitter detaljer!

Jok_96 sa...

Underbart kort du har skapat.

Kram Johanna.

Ulla sa...

Så gulligt bröllopskort och mjuka fina färger och snyggt färglagt.
Kram Ulla

stickochpysseltokig.blogg.se sa...

Åhhh så underbart kort. Gillar valet av färgen. Ha det bra och ta det lugnt. Kram