tisdag 29 oktober 2013

DT hos Strömstad Scrapbooking - Julkort med motiv från hÄnglar & sTänglar

Hej igen!
Nu har barnen höstlov och jag har semester. Alldeles ljuvligt! Jag fortsätter min julkortsproduktion och detta julkort bloggar jag idag hos Strömstad Scrapbooking:


Den söta tomten kommer från hÄnglar & sTänglar. Mer information om materialet hittar ni i Strömstad Scrapbookings blogg så skynda er vidare dit!

Ha en fin dag!
Kram

4 kommentarer:

Anna sa...

Vilket jättefint kort!!! Söt liten tomte :)
Kramis

stickochpysseltokig.blogg.se sa...

Söt tomte och ett jättefint kort. Kram

Anne sa...

Dette var SKIKKELIG vakkert! Elsker motivet og hvordan du har skyggelagt og "dottet" rundt. Nydelig ramme og kakeserviett, lekker blonde, og så fint med bølgepapp og blomster.
Veldig julete stemning. :)

Klem, Anne.

rolex klocka kopia sa...

Andra människor fake rolex som känner klockor kommer att känna igen en F-You-klocka som inte en vanlig klocka, utan som en hög-lyx klocka. Det kommer att göra att många av de människor som ser och känner igen fake Rolex F-You ser frustrerade eller till och med arga. Varför arg? Eftersom F-You-klockor är ett riktigt aggressivt meddelande rolex replica till andra människor (de som kan identifiera vad du bär) som också öppet bär dyrare produkter. F-You-klockan är en hån mot rolex kopia andra rika folk. F-You-klockor säger "Jag har så mycket pengar att spendera, jag kan till och med spendera pengar på dyra saker som inte riktigt ökar min känsla replika klockor av social prestige när jag sliter dem."