lördag 30 november 2013

DT hos Tildas Town - Challenge # 81 Christmas

Hej!
Hoppas att ni ha en fin helg. Själv har jag tillbringat dagen i Karlstad och shoppat julklappar. Nu är de flesta inköpta. Så skönt att slippa stressa med det dagen före julafton som jag brukar göra.

Idag startar en ny utmaning hos Tildas Town och denna gången är temat jul. Passar finfint då de flesta av er är i full gång med julkortstillverkningen.
Tilda's Town is a most magical shop specializing in Magnolia Stamps. Over 1,100 stamps in stock at all times. Tilda's Town offers FREE worldwide shipping on every order, every day. You can also save up to an additional 20% on your purchase by using one of the famous coupon codes. Shop at www.tildastown.com and live the magic.
 
Här ser ni mitt inspirationskort:


Jag har använt mönstrat papper från Maja Design och Pion Design. Jag har använt Magnoliastämplarna Tucked Tilda, Paket och Tildas fåglar. Jag har färglagt motiven med Distress Markers och Distress refiller. Granarna har jag stansat ut med dien Slender Firs. Även textstämpeln kommer från Magnolia.
Hoppas ni deltar i utmaningen. All info om utmaningen på Tildas Town hittar ni här.

Ha en fin kväll!
Kram

4 kommentarer:

Ulla sa...

Så underbart jul kort, härliga färger i brunt.
Kram Ulla

Anna sa...

Jättefint julkort! Gullig Tilda i strumpan. Fint med de bruna färgerna..
Skönt att ha köpt de flesta av klapparna. Vi är också nästan färdiga, får bli en tur till stan till veckan.

Kram Anna

Karin sa...

Oj vilket fint kort. Tack för att du delar med dig och inspirerar oss andra. Ha det gott. /Karin

tess sa...

Så fint....

Har du en magnolia där Tilda står med en tulpan förresten? Sett den men hittar inte att köpa tänkte om du har och har lust att stämpla upp till mig, givetvis betalar jag.