onsdag 8 maj 2013

DT hos Passion for Promarkers

Hej!
Nu är det dags för en ny utmaning hos Passion for Promarkers. Denna gång är temat "Birthdays" och vi sponsras av Lili of the Valley. Här ser ni mitt inspirationskort:


Denna gången har jag gjort ett kort i CAS-stilen. Jag älskar mina doilies som jag ropade in på Tradera. Vill gärna ha fler. Är det någon som vet om de finns i någon butik? De mönstrade pappren kommer från underbara Maja Design. Textstämpeln är från Gummiapan och motivstämpeln är en Some Odd Girl.


Motivet har jag som vanligt färglagt med Promarkers och Flexmarkers. Pärlorna på cupcaken och runt halsen har jag gjort med Pearlmakern.

På lördag ska jag iväg på min allra första scrapträff. Jag ska till Mantorp som ligger ca 20 mil härifrån. Det ska bli jättekul! Bland annat så får jag träffa vännen Lotta som har butiken Moa Pyssel.

Ha en fin kväll!
Kram

6 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vilket härligt kort! Underbart färglagt och jag gillar dina färgkombinationer, det blir så mjukt och vackert! Vi ses på lördag! Kram Lotta

Ulla sa...

Underbart kort och sött tjej fina färger och enkelt och fint.
Kram Ulla

Christina C. sa...

Absolutely stunning!

Helene Siermans sa...

Jättefint! Nu ska jag kika runt lite till. Vi syns imorgon

Anonym sa...

I'm not the owner of the site or of the copyrights, but it's very clear to me that this website is violating many copyrights. Is there a way I can report it under the DMCA? Thanks!.
[url=http://bonus-2013-italy.blogspot.com/]bwin bonus[/url] [url=http://ladbrokes-bonus-2013.blogspot.com/]ladbrokes bonus[/url]
[url=http://bonus365hu.blogspot.com/]bet365[/url] [url=http://bonusron.com/]bet365[/url]

Karin sa...

Hej igen

Jag har ett par olika doilies du kan få ett gäng av i utbyte mot det vi pratade om i lördags om det skulle passa.

/Karin (broderitanten)