söndag 16 juni 2013

DT hos PFP - Inspired by a Fairy-tale och min pysselhörna

Hej!
Jag ligger efter lite i bloggandet här. Skolavslutning, läkarbesök och fix i trädgården har tagit mycket tid. Men nu kommer äntligen ett inlägg.
Denna vecka är temat Inspired by a Fairy-tale hos Passion for Promarkers. Vi är sponsrade av Bearly Mine Design. Jag blev inspirerad av HC Andersens "Lilla Sjöjungfrun" och här ser ni mitt kort;


Jag har använt mönstrat papper och stämplar från Magnolia. Motivstämpeln heter Little Mermaid Tilda.

Jag har aldrig visat några bilder från min pysselhörna här i bloggen så idag tänkte jag göra det. Jag bor i ett jättelitet hus så jag har inget eget pysselrum utan håller till i en hörna i sovrummet.Jag har en Expedithylla med skrivbord från IKEA. I de vita kartongerna och i en massa pärmar längst ner i hyllan (syns bara några på bilden) förvarar jag mina stämplar sorterade efter tillverkare. Distresser, andra färger och diverse medium förvarar jag på tavellister. Det är ingen stor pysselhörna men jag tycker att den fyller sin funktion. 

Ha en fin dag!
Kram


6 kommentarer:

stickochpysseltokig.blogg.se sa...

Vackert kort som alltid.
Fin hörna du har. Storleken är inte det viktigaste, bara det fungerar. Kram

Maritha sa...

Åhhh kortet är ljuvligt och pysselhörnan perfekt! (jag håller till i köket.....måste flytta ut nåt fler barn innan jag får mej ett pysselrum...hi hi)

Kramen

Bridie Payne sa...

Gorgeous card

Thank you for your lovely comment on my blogHave a great weekend!Bridie

Mirre sa...

Vilket härligt somrigt kort!
Fint det blev i pysselhörnan :)
Behöver nog organisera mina pysselsaker lite bättre... ;)

Fröken Pyssel sa...

Wow vilken underbar kreativ hörna!!

Ella's Design sa...

Oh my word, Frida! Does your crafty space always look like this?! So organised! Mine always looks as though a bomb has dropped and exploded the contents across the room! Hugs, Lisa x