onsdag 25 december 2013

God jul

Hej!
Hoppas att ni hade en underbar julafton. Min var toppen. Det enda jag saknade var snö. Här i Värmlandsskogarna regnade det och var +7,5. Idag visar jag årets sista julkort:


Jag ber om ursäkt för fotokvalitén. Det är svårt att ta kort den här årstiden. För första gången har jag testat att färglägga ett motiv från Bildmålarna. Denna sötnos heter Mimosa lights the way och jag har köpt den hos Ljuva Änglar. De mönstrade pappren kommer från Maja Design. När kortet låg på tork var min katt Maräng där och slickade på kortet. Vilken tokfia! Därför är färgen lite utdragen från Mimosas mössa. Det är inte första gången hon gör så.


Så här ser vår julgran ut. Barnen har klätt den med allt de hittade i jullådorna, hi hi. De små tomtenissarna är mina favoriter i granen. De har jag ärvt från min gammalmorfar.


Dessa tomtar från Maileg tillhör också mina favoriter. I år fick de sitta i en resväska som jag hittade på en loppis i somras. Visst ser det lite tomt ut! Dessa tomtar är nog fler nästa jul.

Med detta inlägg vill jag önska er en god jul!
Kram

4 kommentarer:

Christina sa...

These are really gorgeous Frida!
Looks amazing.
Merry Christmas!
Hugs Kristel

Céline sa...

fabulous Frida
merry christmas to yo and yours
hugs
céline

Pernilla ~Pillan~ sa...

Här är det inte heller en vit jul ute, men väldigt blöt... Har bott i gummistövlar senaste dagarna och vovven får torkas efter varje promenad. .Hoppas du/ni haft en fin jul. Här pustas det ut idag och bara slappar nu på em med alldeles för mkt godis och soffa :-) kram

Ulla sa...

Så sött kort och fint dekorerat. Fin gran och så roligt att barnen är med och kär den. Fina tomtar där i resväskan det blir säkert fler nästa jul man brukar köpa på sig lite varje jul. God fortsättning.
Kram Ulla